tiistai 3. syyskuuta 2024

Holtitonta


Kivasti on taas pihlajissa marjoja. On se vain hieno puu, tuo peruspihlaja. Säät on kyllä aika outoja, kohtuuttoman kosteaa ja holtittoman helteistä. Holtitonta on taas ollut nettishoppailuni. Koiralle monenlaista ruokaa, naposteltavaa, hammastahnaa ja vielä kallista öljyä turkin hoitoon, kutinan poistoon. Koira innostui uudesta aikuisten ruuasta niin, että söi tarkkaan kasan kuivaa nappulaa, joka valahti lattialle, kun tarjosin maistiaisia. Olisihan se kiva, jos jatkossakin maistuisi.
---
Tilasin myös uudet Kuomat olettaen, että vielä se talvi tulee. Pitäisi kyllä ostaa jotkut muutkin kengät, kun on vain nuo kevyet lenkkarit, jotkin vähän tukevammat ja coretexit tarvitsisin. Mutta sitä varten pitäisi mennä kauppaan ja se on työlästä. Kuomat uskallan tilata, kun ne on vuosikausia sopineet. Tosin jalkani tuntuvat kasvavan koko ajan. Ehkä noilla tilatuilla Kuomilla kuitenkin ensi talvi menee. Entiset nastalliset kengät kait vielä pelittää, vaikka niillä olen jo useamman talven hiippaillut. 
---
Ostin myös kasvorasvaa, vitamiineja ja muuta sellaista apteekkikamaa, mitkä oli tarpeen, kun apteekki antoi aleja. Hyvä puoli näissä on, että tulevat tuohon lähikauppaan ja maksu tulee eteen vasta kuukauden päästä.
---
Koira meni paniikkiin, kun jätin kenkäpaketin lattialle. Se pelkää sitten ihme juttuja. Nyt paketti on kaapissa ja rauha maassa.


Lenkkeilty ain aika lyhyesti. Eilen huoltomies tuli ajoissa ja ehdin mummojumppaan. Olikin ihan hyvä jumppa. Tänään oli meidän itsenäinen kirjoittajaryhmä. Huomenna voidaan palata normilenkkeilyyn. Olen kyllä varannut sekä pyykki- että mattotuvan, mutta ne on vasta iltapäivällä, joten aamulenkki voidaan hoitaa pitemmän kaavan mukaan.

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Fizbanilla on hyvin herkästi toimiva paniikkinappula.

      Poista
  2. Olisiko kenkäpaketissa ollut tuoksu mikä pelotti? Teillä on reipas aikataulu, aamulenkistä lähtien.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin mahdollista, että paketti haisi oudolle. Sehän tulee suunnilleen suoraan tehtaalta.
      Me vain saadaan aikaan vaikutelma reippaudesta. Suurin osa päivästä vain olla möllötetään. Fizban nukkuu, minä istun nojatuolissa.

      Poista
  3. Hih - holtittomuutta ja holtillisuutta... jin makustelemaan sanalla.
    Kaikkea tarpeellista tuntui shoppailusi olevan - joskus se on täydennettävä... Fizbanilla on kyllä kanssasi "koiranpäivät" - teki mieli kirjoittaa kissanpäivät, mutta se tuskin olisi sopinut... ehkä ymmärrät mitä tarkoitan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fizban on vähän kissa. Se puskee itseään jalkoja vasten ja on äärimmäisen nirso ruokien suhteen.

      Poista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.