torstai 8. maaliskuuta 2018

Mistähän alottais


Minähän en suklaata syö, mutta ostin muutaman hyvän levyn eilen, kun kaupassa piipahdin. Nyt hehkuttelen aikani ennen kuin aloitan jonkun tai kaikki. Hetken mietin, että josko veisin yhden tuliaisiksi, kun menen tänään sinne ystävän vaatekaapille, mutta en vie. Pidän itse kaikki.

Kaupassa käynnillä oli ikävät seuraukset. Pipo lähti omille teilleen. Minä en yleensä hukkaa tavaroita muualle kuin tänne kotiin, mutta nyt pipo livahti johonkin huomaamatta. Minulla on pipoja, mutta ne pahukset kutittaa vaikka on muka pehmeästä merinosta tai alpakasta tehtyjä. Ei kestä kaljuhko pääni. Tykkäsin siitä kadonneesta. Se ei ollut peruspipo. Kaivoin ikivanhan keinokuitupipon. Sillä varmaan tämän lopputalven porskutan kunnes löydän jonkin paremman tai teen uuden.


Tämän kaupan pipon sain kauan sitten pojaltani. On aika käytetynnäköinen, mutta hällä väliä. Pitää pään lämpimänä.

Menen vaatekaapille vasta puolilta päivin, joten hetkinen jää aikaa taas raivata sotkuja. Nyt minulla on uusi ideakin. Käyn ostamassa pinon laatikoita ja täytän niitä noilla sotkupinoilla. Poissa silmistä, poissa mielestä. Ja ehkä joskus voin käydä jonkun laatikon läpi ja poistaa turhan. Paljon laatikoita vaan, niin koti on siisti.


Kämppikseni ymmärtää, ettei heti aamusta haluta lenkille. Joskus yhdeksän jälkeen sitten.

6 kommenttia:

  1. Talvivarusteet on kyllä katoavaista sakkia ajoittain, mikä tarve niillä on hävitä?
    Tuhannetta kertaa, tahdon kämppiksen!!!! Ulkoiluttajan ja lojaalin karvakasan jolle jupista sielun syvyydet. Tässä on alettava harkitsemaan vakavasti muuttoa vaikka tää koti olisi juuri muutoin sitä mitä haluan.
    Ai niin,löytyin DR-bändi ja olikin tuttu kun se oli se jengi myös sieltä nyy jorkista, niistähän tehtiin leffa joka oli hyvä.

    VastaaPoista
  2. Tuossa pipossa on asennetta!
    Voimia laatikoiden kanssa! Laitahan meille kuva, kuinka paljon täytät laatikoita. Puheidesi mukaan sinulla on tavaraa aikas paljon. Uskokoon, ken tahtoo, kun sinulla on kuitenkin kokoajan raivaus käynnissä.

    VastaaPoista
  3. Possuraati sanoo, että toi appelsiinisuklaa on noista ainut, mikä on hyvää!!

    VastaaPoista
  4. Pöllöt puolestaan ovat sitä mieltä, että siitä huolimatta, että ovat tummaa suklaata, kaikki ovat hyviä KOSKA OVAT SUKLAATA.

    VastaaPoista
  5. Koirapojan asenne on kohdallaan, ehdottomasti! Aika hurja pipo, mutta ehkäpä juuri siksi säilyy tallessa. Suklaasta en sano mitään, yritän kiihkeästi vältellä. Tuo Laatikkoleikki kuulostaa tutulta ja hauskalta! Meillä on monta tyhjää ja täyttä pahvilaatikkoa odottamassa postitusta tai säilyttämässä lankaa jne. Nyt äkkiä lankaa puikoille tai ompelukone surisemaan, uusi kevätpäähine on paikallaan.

    VastaaPoista
  6. Vielä on suklaat avaamatta, mutta pari munkkia eilen söin.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.