keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Päivää myöhemmin

 

Pakkasyö, aurinkoinen aamu. Kuntosali kutsuu. Kaikenlaista mietettä mielessä, kyvyttömyyttä tarttua toimeen. Käyköhän tässä niin, että kun vain tarpeeksi kauan valitan, kyllästyn ja jätän kaikki alakulot taakse. Tähän nyt ainakin tähtään.

Eilen ostin rahapäivän kunniaksi päivälippuja leffaan ja tuhlasin heti ekan. Saamelaisveri oli hyvä, mutta kun odotukset oli tosi kovat, niin jäi vähän laimeaksi. 

Eilen myös tapasin tutun, ystävän, pitkästä aikaa. Oli mukava jutella, kuulla kuulumisia. Ja tietenkin sovittiin, että pitää tavata useammin. Niin aina. Olisi vain kovasti mukavaa, jos joku näistä "pitää tavata useammin" ihmisistä ehdottaisi joskus jotain. Veikkaus on, että se olen joskus vuoden päästä taas minä, joka kysäisen "voitaisko tavata". Onhan se sinänsä ihan sama, mutta tässä mielentilassa ajattelen itseni rasitukseksi.

Josko nyt kuitenkin vain kävisin Koirapojan kanssa aamulenkillä, pakkaisin reppuni, jättäisin ajatukset taka-alalle ja menisin rääkkäämään itseäni. Olen päättänyt sitkeästi käydä kuntoilemassa tämän maksamani puoli vuotta vaikka ei siitä ainakaan keskikeholle tunnu olevan vaikutusta. Mutta jos pää kuntoutuisi. Ja kunhan nuo jäätiköt sulavat, voin aloittaa aamuiset linturetket. Nyt energia menee pystyssä pysymiseen.

7 kommenttia:

  1. Mulla aianakin toimii tuo, tarpeeksi kun itseäni ärsytän omalla kitinälläni niin suutun itseeni ja alan tekemään. Se on sitä demokraattista skitsofreniaa, hyvä käyttöjärjestelmä jossa puheenjohtajalla on ratkaiseva ääni.

    Pysy pystyssä hyvä ihminen, maaten kuluu aika hitaasti=)
    Koirapojalle siliraps!

    VastaaPoista
  2. Minä kysyn sinulta, voitaisko tavata. Kysyin tätä jo kerran aiemminkin. Joten mitä minun tästä pitäisi ajatella? SNY- pikkareitakaan ei taida enää tulla, kun koko SNY loppuu tähän kevääseen. Minäkin ajattelen herkästi, että olen muille rasite, eikä minua haluta tavata. Ajattelen sen johtuvan sairaudestani. Onhan se hankalaa, kun tapaamispaikan pitää olla esteetön ja siellä pitää olla inva- vessa. Tai ehkä olen muuten ärsyttävä tyyppy. Hmmm...tätähän pitää pohtia.

    VastaaPoista
  3. Kauniin oksan otit talteen, niin minäkin olisin tehnyt. Luonnosta saa ne kauneimmat koristeet. Laita liukuesteet kenkiin jotta uskallat liikkua vapaasti ja turvallisesti. Linturetket ja luontoretket, ihan parhaita ja eväät mukaan, ainakin lämmintä juotavaa termariin ja voileipää sekä Koirapojalle muruja matkaan. Ainakin mieli virkistyy luonnossa.

    VastaaPoista
  4. Voisikohan olla niin, että tuttavasi ajattelevat sinun olevan niin kiireinen, että odottavat sen vuoksi sinun ehdottavan tapaamista sinulle sopivana aikana :/

    VastaaPoista
  5. Sus': Pystyssä kaiken aikaa by Bukowski. Jos et ole lukenut, suosittelen.

    Susanna: Sinä olet mukava typy ja olet ahkerasti hoitanut tapaamisia. Muistan, että lupasin kevääksi korvauksen siitä pikkarista. Olen tässä vain sitä kevättä odotellut, mutta ei tunnu pitävän kiirettä. Sinun hankala liikkuminenhan hankaloittaa vain sinun elämää. Eihän se meitä muita haittaa. Olen kyllä sitä mieltä, että esteettömyys pitäisi muutenkin olla perusvaatimus. Olisko sny-peijaiset hyvä idea? Voisin hyvin kevään korvilla viettää päivän jossain muuallakin kuin pääkaupunkiseudulla... Tampere? Turku? Joku paikka, johon junalla pääsee. Mehän voimme tavata sen lisäksi vaikka Järvenpäässä ;)

    Emäntä: On minulla nastat, mutta noilla jäämuhkuroilla liikkuminen ei ole mikään ilo. Mutta kevät tulee.

    Saga: Ei ole kyse minun kiireistä. kaikki tietävät, että voin lähteä lähes milloin vain ja päiviähän voidaan sovitella. Se on niin päin, että kun minä soitan ja kyselen, niin vastaajalla ei ole nyt aikaa, eikä ensi viikolla, eikä tiedä milloin, mutta kyllä pitäisi nähdä ja olisi kiva nähdä jne. Sanon, että soita, kun sinulla on aikaa, ninä voin lähteä milloin vain, mihin vain. Joo, minä soitan. Ja sitä soittoa ei tule. Eikös tuosta jo fiksumpi päättelis, ettei ole toivottua seuraa???

    VastaaPoista
  6. Vai typy! Paremminkin lyyli. SNY- peijaiset kuulostaa hyvältä. Järvenpäähän ja Mäntsälään ja muihin Pornaisten naapurikuntiin pääsen taksillani. Muualle sitten joko avustajani tai mieheni autokyydillä. Helvetinpöllö asuu Lahdessa, joten sinnekin voidaan hurauttaa. Milloinkohan minä olen viimeksi piipahtanut pääkaupungissa?

    VastaaPoista
  7. Lahteenkin menee juna, joten mikäs siinä ja tänne ovat kaikki tervetulleita.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.