torstai 22. maaliskuuta 2018

Uusiks meni


eiliset suunnitelmat. Tulivat asentamaan uutta palovaroitinta. Asentajia odotellessa meni aikaa, joten kuntosali unohtui. Käytiin sitten etsimässä lintuja. Ei ollut. Kyllä on pahasti muutto myöhässä vaikkapa viime vuoteen verrattuna. Mutta jaksetaan me odottaa. Koirapojasta oli kiva palloilla autiossa maastossa. Sitten, kun muutto iskee, ei voi Koirapoika irti viipottaa, kun joka mutkassa on joku orni vaanimassa. 


Koirapoika myös kiittää Pöllöä postista - ja minä myös. Koirapoika lukaisi kirjan ja totesi, että hän saa enemmän kuin täydet pisteet vaikka välillä oli pisteytyksestä eri mieltä.


Pisteet on kuulemma aivan nurinkurisesti. Koirapojan mielestä yksikään älykäs koira ei rupea turhaan avuliaaksi vaan ottaa nokoset aina, kun emäntä hoitaa joutavia puuhia.

Ja nyt sinne kuntosalille - tai siis ensin Koirapoika aamupissalle. On jo aika senkin herätä.

6 kommenttia:

  1. Minunkin koirani ovat tosi älykkäitä. Minka kyllä avustaa pyykkien viikkailussa kaivautumalla pyykkeihin, häipymällä sukkien kanssa omille teilleen ja kaatamalla viikattujen pyykkien pinoja.

    VastaaPoista
  2. En voinut jättää tuota kirjaa hyllylle - minusta se on kuin tehty Koirapojalle ja sinulle :D

    VastaaPoista
  3. pe tulee haaste, vastaa, pyydän.

    VastaaPoista
  4. Fiksu Koirapoika päättää itse mikä on Emännälleen parasta! Mahtoi teillä olla yhdessä hauskaa kun teitte testiä eli luitte kirjaa.

    VastaaPoista
  5. Mielenkiintoisen kirjan olet saanut.. ja se oli hyvä että Koirapoikakin tykkäs:)

    VastaaPoista
  6. Mehän luetaan paljon yhdessä, kaikenlaista ;)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.