sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

Sunnuntaikuva ja lauantai-ilta


Sunnuntaikuva 4.3.18 klo 9:13

Vähän hullusti valitsin ikkunan ja ajankohdan. Aurinko paistaa suoraan ja näyttää ikkunasta sisäåuolen heijastuksia. Mutta näillä mennään.

Sellaista tässä mietin, että voisinko jättää espanjankurssin kesken, kun en saa luetuksi, enkä ole yhtään kartalla siitä, mistä kurssilla on kyse. Putosin kelkasta jo syksyllä. Että jos yrittäisin omin päin saada kelkan kiinni ja käyttäisin maanantait muuhun. Jos en kertois kellekään, että olen kurssin lopettanut ja kävisin sen sijaan kuntosalilla ja uimassa kurssiaikaan. Olisko hyvä idea????

Nyt rupean syömään perunaa, porkkanaa, sienikastiketta. Aamupala. Ja aamulenkillä näin hippiäisiä!


Iltakuva lauantai 3.3.18 klo 18:41

En ollut ihan ajoissa kotona, mutta otinpa silti kuvan.

8 kommenttia:

  1. Idean hyvyydestä niin tiedä mutta teet kuitenkin niinku teet=)

    VastaaPoista
  2. Sä teet, kuten haluat ja parhaaksi näet. Et sä meiltä lupaa tarvitse, iso tyttö!

    VastaaPoista
  3. OLen joskus ollut reppauskurssilla, enkä jaksanut koko kevättä syksyn päälle, joten turhaa kai siellä roikkuu, jos on jäänyt jo kelkasta. Sehän vain stressaa. Kuntosali ja uinti kuulostavat hyviltä vaihtoehdoilta.

    Hippiäinen on sulonen pikkulintu, mitenkähän ovat raukat talvehtineet, tosin siellä ei taida olla semmonen talvi kuin täällä.

    VastaaPoista
  4. Vaikeahan se on kielikurssilla olla, jos on jo jäänyt jälkeen oppiskelussa. Ehkä voit aloittaa saman kurssin joskus uudestaan?

    VastaaPoista
  5. Kurssin voi sina jättää kesken, jos sen pystyy itselleen perustelemaan. Ei harrastuksesta saa tulla liian kuormittavaa.

    Ihanat cärit iltakuvassa!

    VastaaPoista
  6. Jos ei harrastuksesta saa mitään iloa ja se tuntuu vain rasitteelta, niin olen muiden kanssa samaa mieltä; voi jättää kesken. Voi käyttää sen ajan johonkin sellaiseen josta tulee hyvä mieli; olemiseen, ulkoiluun, käsitöihin, lukemissen, just siihen mistä tulee itselle hyvä mieli. Tai ei mihinkään.
    Vaikka vain sohvalla pötköttelyyn Koirapojan kanssa :)

    VastaaPoista
  7. Enhän minä lupaa tarvitse, mutta kannustusta, kannustusta kerjään. Vaihdoin eilen kuntosaliin. Oli hirveän huono omatunto kun läksin, mutta hyvä olo, kun palasin.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.