lauantai 2. maaliskuuta 2019

Se on sitten niin, että


edessä on työteliäs kesä, jos palstasuunnitelma pitää paikkansa. Onneksi vielä on lumi ja jää vallalla. 
---
No, tosiasiassahan minä tykkään kontata kuopimassa maata. Ei minua kiinnosta, tuleeko satoa, kasvaako jokin. Jos kasvaa, hyvä. Jos ei, niin antaa olla. Kasvit saavat itse päättää toimintatapansa. Minä annan niille jonkinlaiset mahdollisuudet ellen suorastaan ole esteenä kehitykselle. Kitkeminen, kuokkiminen, kuopiminen vain on meditatiivista toimintaa, hyvä keino järjestää ajatuksensa, tehdä suunnitelmia, kuunnella lintuja, katsella maassa taapertavia öttiäisiä. Huonoja puolia on polttava aurinko, hyökkäilevät verenimijät, rankkasateet ja puheliaat naapurit. Ja tietenkin perussaamattomuus estää hyvät aikeet kasvimaalle lähdöstä. Olisikohan eri asia, jos kasvimaa olisi ihan oven ulkopuolella eikä kilometrin kävelyn etäisyydellä.
---
Aikanaan sen näkee, riittääkö palkintojen odotus pitmään mummon kuosissa.
---
Tänään olisi siivous/pyykkäys/järjestelypäivä. Joskus on niitäkin oltava.
---
Eilen kävin kyläilyllä lähikaupungissa. Pyörähdettiin näyttelyssäkin katsomassa tummasävyisiä tauluja. Oli ilmainen eli museokorttipisteet ei lisääntyneet.

4 kommenttia:

  1. Stalkerille: Täällä blogistaniassa yritetään pitää vähän savuverhoa todellisuuden edessä. joten jätetään paikatkin avoimiksi. Jookosta?

    VastaaPoista
  2. hups hitto soikoon, olipas törkeä moka, anteeksi. Jotenkin nyt lipsahti tuollainen, vähän flunssan piikkiin mutta ajattelemattomuuteni suurin syyllinen.

    Mutta siis...mitähän mä siihen muuta kirjoitin..öö..niin, bongausta..äh, en jaksa uudestaan kirjoittaa, kirjoitan siis jotain uutta!!

    Nuo mainitsemasi huonot puolet ovat niitä joista syntyy loistavia tarinoita..? ;D

    tyyliin....

    Mutantoitunut vampyyrilauma sai saaliikseen uljaan puurtajan, sudenpentujenkin palkitseman Kasvimaan Uskomaton Onnistuja, Kaikkien Kunnioituksen Ansainnut - Rouva Repukoin!!!!

    (huutaa iltiksen otsikko)

    Lähes henkihieveriin polttavaan aurinkoon jätetty kuokkakuningatar pelastui Koirapojan ansiokkaan toiminnan tähden. Tämä sankarikoiran kiivas haukunta keskeytti Puheliaat naapurit r.y.n heinäkokoustamisen ja nopea tilannearvio sai heidät soittamaan Poppamiehelle jonka tanssima rankkasade virvoitti rouvan pikaisesti. (jatkuu sivulla 3)...


    (krapun kirjoitusharjoitus)

    VastaaPoista
  3. Palkintotoiveesi on siis jotain punaista (punainen lanka / punaviini). Voiko tästä päätellä, että punainen on lempivärisi? Palkintotoiveesi on pantu korvan taakse.

    Silkkikukkien pussissahan lukee, että kumpikin käy: esikasvatus ja siemenet suoraan maahan. Katsotaan, kumpaan päädyn. Meillä kasvatetaan pihalla ja kasvimaalla syötäviä asioita. Emme ymmärrä mitään kukkien kasvatuksesta. Kesäkukat ostamme puutarhalta jo valmiina kukkina.

    Oletko meidän kanssa mukana mässyttömässä maaliskuussa? Miten sujuu? Minun viikonloppuni on sujunut yllättävän hyvin ilman herkkuja. Arki kyllä sujuu, mutta viikonloppuisin olen tottunut herkuttelemaan.

    VastaaPoista
  4. Mässytön maaliskuu alkoi lakritsan syönnillä eli sujuu ;)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.