keskiviikko 11. maaliskuuta 2020

Ikärasitteita?


Se, että taas sataa ei ole varsinaisesti ikärasite.


Se, että kolottaa, jumittaa, juilii, voipi olla ikärasite.


Molemmat vaikuttaa kuitenkin ulkoiluun. 
---
Sateella ei ole niin kiva vaellella kuin auringossa. Yhteistyöhaluttomilla jaloilla vaeltelu jää lähes täysin pois.
---
Onneksi on keksitty troppeja, joiden avulla pääsee könkkäämään Koirapojan kanssa pakolliset rämpimiset. Onneksi on lähikauppa, josta voi hakea maitoa ja piimää. Ja etenkin: onneksi on tullut tehtyä lapsia, joita voi huutaa apuun, kun hätä on suurin.
---
Perjantaina toivottavasti tohtori osaa sanoa, onko jotain tehtävissä.


Eipä siitä ole kauan, kun oli aurinkoista, ei kolottanut normaalia enempää, askel nousi ja mieli oli virkeä. Kävin katsomassa kasvimaatakin.


Siellähän se houkuttelevasti köllötteli auringonpaisteessa, oma aarini. Ihan tuli ajatus, että olispa kiva jo aloittaa hissukseen viime kesän jälkien perkaaminen., kuopsutella penkkejä, raivata pusikoita, puuhastella. Onneksi sade ja kolotus tulivat apuun, etten vallan villiinny.


Olen saanut tässä alkuvuodesta useita mukavia haasteitakin. Ja aina luvannut "ihan kohta" aloittaa. Sitä kohtaa tässä odottelen. Kiitos kuitenkin kaikille haastajille. Mukava näitä on saada ja voipi olla, että joskus aloitankin - etenkin, jos liikunkyky ei parane.


Mukavia sateita ja paisteita kaikille!

5 kommenttia:

  1. arvaappa, mul tuli mieleeni aikoinaan tyttärelleni ostama, paikallisen taiteilijan maalaama taulu, noista kuvistasi. hienot puunrungot ja rajaus onnistunut.
    kyl palsta odottaa parempia päiviä aloittaa kevätpuuhat siellä...itsekin katselen keittiön ikkunasta vanhaa, jo vuosia kunnostusta odottanutta perennapenkkiä. sataa, tuulee, sataa, sataa...tänäänkin päätän olla sisähommissa ja hoidella kisumisuja;)

    VastaaPoista
  2. Sateella kivut lisääntyvät ja paras lääke on villa, aito villa lämmikkeenä. Kesällä, sateella toimii myös aito silkki. Villalla ja silkillä suojataan särkevää kohtaa ja näin hoidetaan kipua. Kipuapuvilla toimii myös ja sehän on aitoa villaa+luonnonsilkkiä yhteen kehrättynä. Ota siis villaneuleet käyttöön ja pikaista paranemista! Puutarhatyöt houkuttavat kaikkia viherpeukaloita, joten ymmärrän hyvin ajatuksesi. Nyt on aika suunnitella ja ehkä kylvää siemeniä kotiin kasvamaan.

    VastaaPoista
  3. Mukava se on alkaa laittaa kasvimaata kuntoon, sitten kun sen aika on. Olen samaa mieltä sateella saattaa jalkoja pakottaa, minulla on niin, tai oli, yht äkkiä tajusin että ei mun jalkoja ole pakottanut pitkään aikaan, olisinko kokenut ihme parantumisen, toivon samaa sinullekkin.

    VastaaPoista
  4. Tuo perhosen varjo on Sus'huets=)

    Nyt se alkoi, nimittäin kirjan kirjoittaminen! Olen ladannut päähän tätä ohjelmaa jo vajaat kakskyt vuotta, se oli periaatteessa valmis jo aikaa sitten vaan alon laiskuuttani ja mukavuudenhaluani keksimään tekosytiä, tarvitsisisn muka jumalaisen idean ennen kuin voisin aloittaa, heh.

    Nyt olen asian suhteen valaistunut ja viime yönä kun heräsin ennen ylösnousua, otin vihon käteen ja aloin tuottaa tekstiä, yhden luvun, aloituksen, päähenkilöt, kaikki tuli sitä mukaa kun vain jaksoin ja kerkesi kirjoittaa. Noh, eka version eka luku, siitä paljon tuskin jäänee lopulliseen mutta pääasia on että olen aloittanut. Katsotaan mitä saan aikaiseksi, traaginen rakkaustarinahan sieltä pukkaantuu...

    Tarkoitus on saada se kokonaisuus aikaiseksi ja sitten luetuttaa se ihmisillä että onko palikat hallinnassa, saattaahan sitä tarjotakin jollekulle julkaistavaksi vaan se on sivuseikka. Tämän kirjaprojektin tarkoitus on todistaa itselle että osaan ja pystyn eli kun oikeasti sitten keksin sen jumalaisen idean niin voin vain siirtää sen paperille.

    Jos ei muuta niin onpahan tekemistä kevääksi ja kesäksi, syksylle deadline sillä varjojen pidentyessä tulisi liian synkkä tarina;D

    Pehmeää sadetta, lempeää paistetta, Repulaiselle erikseen ja muille yleisesti,

    Sus'

    VastaaPoista
  5. Ihan en nyt voi sateen syyksi laittaa näitä kolotuksia. Ehkä enemmän oma vika.
    Hyvä Sus'! Innolla odotamme valmista.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.