keskiviikko 3. tammikuuta 2018

3.1.2018


Yltiöpositiivisen elämänasenteeni ansiosta nautin siitä, ettei meillä ole tuollaisia lumimaisemia kuin oli uuden vuoden pakopaikassa. Kun on vain mustaa maata, ei liukastele ja kun on märkää ja plussaa, voi kumppareilla liikkua huomiota herättämättä. Uusi vuosi on siis alkanut ja sujuu ihan sutjakkaasti. Turhaa puuhastelua on kertynyt, mutta se ei vaikuta oikeastaan muuhun kuin palkintolautakunnan toimintaan. En ole teitä unohtanut, mutta palkintojen postitus viivästyy monestakin syystä. Odotelkaa. Lupaan, että ennenkuin uusi kalenteri aukeaa, vanhan palkinnot on postitettu. Laiskiaisen osoitetta ei ole, joten sellaisen voisin haluta.

Nyt poistun tuonne keskipäivän hämärään pienelle lenkinpoikaselle, jottei lupaukset kaadu alkuunsa. Viettäkää hämäränhyssyä nyt, kun siihen on vielä mahdollisuus. Kohta kevään ankara valo valtaa kaikki sopukat, eikä masentuneille oli mitään piilopaikkaa ja yltiöpositiivistenkin elämään hiipii kaikenlaisia ajatuksia, kun armoton auringonkilo tanssittaa pölyhiukkasia pitkin asuntoa. Siihen asti otetaan rennosti.

TÄRKEÄ TIEDOTE:
Tietooni on tullut, että tontut ovat säikähtäneet Axel Smithin tapauksesta eivätkä uskalla ilman virallista lupaa kyylätä ihmisten nurkissa kuvaamassa tuhmuuksia. Korvatunturillahan siirryttiin muutama vuosi sitten digiaikaan, tallennettiin teot ja tapahtumat droneilla, jottei tonttujen tarvinnut juosta ympäriinsä. Toisaalta tontut lihoivat vielä kiivaampaa tahtia kuin Repu, joten hyvää niillekin tekee siirtyä jalkapatikkaan ja vanhoihin kynä-muistikirja tekniikoihin.

2 kommenttia:

  1. Meillä päin on lunta vielä ihan kivasti, mutta 20minuutin ajomatkan päässä on jo melkoiset viheriöt. Lumi on kiva, mutta nyt alkaa kävelyreiteillä olemaan melkoisia jääratoja, ei kiva.

    VastaaPoista
  2. Taitavat meillekin luvata jäätä, todennäköisesti mustaa jäätä. Toistaiseksi on helppo kulkea sulassa maassa.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.