torstai 12. huhtikuuta 2018

Ja taas mennään


Puolentoista viikon tauon jälkeen on kuntosali/uimakamppeet pakattu. Viikon pidin paussia aivojeni hölskymisen takia kaatumisen jälkeen. Loppupäivät menivät kiireiden piikkiin. 

Maaliskuussa osallistuin uintihaasteeseen tietämättä, että siellä oli palkintojakin jaossa. Tuli puhelinsoitto tuntemattomasta numerosta ja pirtsakka tyttöääni kertoi, että uimahallin kassalla minua odottaa uimalakki. En ole moista ikinä käyttänyt, mutta pitänee ruveta käyttämään ellen keksi sijoittaa jonkun toisen hoteisiin. Mummotettavia vähän harkitsen. Vanhemmalla on pitkä tukka, joka voisi olla kätsyä piilottaa hatun alle.

Nyt siis matkaan.

ps. Eilen nopsalla aamulenkillä kodin nurkalla kuusitiaispari pyöriskeli koivun rungolla ihan nenäni edessä. Ne. on sitten söpöjä tyyppejä

4 kommenttia:

  1. Olin sitten taas niin itsekeskeinen että unohdin koko kaatumisesi, olenpas törkeä ihminen, nyyh:(
    Hyvä että voit paremmin ja tuuli puhaltaa purjeisiin. Etiäpäin kohti pimeyttä, sanoi turkulainen pessimisti (jonka lempihahmo on I-haa;).
    Voitaminen on kivaa, jopa silloin kun ei tiedä voittaneensa?;DD

    VastaaPoista
  2. Edelliseen postaukseesi kommentti: Housework is for thouse who don' t know how to knit.

    VastaaPoista
  3. Kiva palkinto, onneksi uskallat jo lähteä noutamaan. Nyt alkaa kadut olla jo vapaita liukkaudesta. Kuusitiainen onkin veikeä lintu, katosin luontosivuilta kun en tunne ennestään.

    VastaaPoista
  4. Kuusitiaisia on, mutta niitä pitää osata erikseen katsoa eli muistaa, että sellainen tiainen on.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.