sunnuntai 22. huhtikuuta 2018

Ulkoilukin uuvuttaa


Sain ifolor-kirjan taas valmiiksi, kun vähän öitä valvoin. Sitten, kun oli taas aikaa muuhun, harrastin ulkoilua ja lintujen tiirailua tunnin jos toisenkin ystävien seurassa. Siihen (siis ulkoiluun - ja ehkä osittain myös ystävien seuraan) jää koukkuun, joten tänäänkin ennen aamukahvia tehtiin Koirapojan kanssa pieni kolmisen tuntia kestänyt lenkki. Nyt on sitten aamukahvit juotu ja joudan vaikka äitienpäiväsukkien pätkän neulomaan. Jos nyt mitään viitsin. On aika raukea olo, kun alla on raittiin ilman myrkytys ja yllä lämmin pusero. 


Olen myös kursseja saanut kunnialla loppuun - niitä, joita en kesken jättänyt. Nyt sitten mietin, miten on kesän kurssitarjonta... Ehkä jätän väliin. 



Kurssin jälkeen käväisin kaupassa ja törmäsin taiteilijaan kaupan ulkopuolella. Uskomattoman kauniita seinämaalauksia. Mielenkiintoinen vastakohta sille porukalle, joka näillä nurkilla viihtyy.



Nyt en jaksa edes selata muiden blogeja. Sorry ihmiset ja eläimet. Minä kerään nyt vain voimia ja mietin viitsisinkö huomenna mennä vilkaisemaan vieläkö mandariinisorsa viihtyy huudeilla.

(Huomasin tuossa tunnisteita selatessani, että hyvän mielen vuosi -kirja on jäänyt tekemättä. Mitens se nyt noi???)

4 kommenttia:

  1. Onpa todella hienoja seinämaalauksia. Toivottavasti saavat olla rauhassa ilkivallalta. Minä olin äsken pienellä lenkillä mieheni, poikani ja koirien kanssa. Tarkoitus oli tehdä pitempi lenkki, mutta ei tarettu. Oli tosi kylmä.

    VastaaPoista
  2. On tosi hienoja maalauksia! Hyvä, että tänä päivänä saa ihan luvankin kanssa maalata noita oiketa maalauksia mm. kävelyteiden alikulkutunneleihin ja muualle - mieluummin niitä katselee kun noin vaan sutaistuja kirkkoveneitä...

    Tämä laiskuri, ei ole taaskaan saanut itseään ulos; eilen satoi vettä koko päivän (hyvä niin, lumikasat saa kyytiä!) ja tänään näyttää tuulevan niin, että tukka tai tietenkin pipo, lähtee päästä.

    VastaaPoista
  3. Hienoja on maalaukset. Taitava taiteilija.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.