perjantai 6. huhtikuuta 2018

Usvaa luonnossa ja mielessä


Sus' heittomerkkeineen tuolla vaatii bloggaajia ryhdistäytymään. Ryhdistäytykää ihan rauhassa. Minua ärsyttää nyt kaikki. Kokeilen, josko hillitön siivoaminen auttaisi. Tosin tänään en ehdi ja voi olla, että huomenna jo sekin ajatus ottaa päähän. Vähän epäilen, ettei fysiikkakaan ole kunnossa, mutta viimeinen lääkärilläkäynti oli taas niin yhtä tyhjän kanssa (sinun pitäisi venytellä ja liikkua enemmän -- mutta kun minulla on -- en voi nyt ottaa kantaa tuohon ja tuohon ja tuohon, nyt käsitellään vain tämä -- mutta kun minä tulin ihan muun takia -- no, täällä nyt lukee näin), etten viitsi. Minä nyt murjotan täällä.

7 kommenttia:

  1. Vaadin mielennostatusta, en fyysistä ryhdistäytymistä=)
    Murjota sitten, se on sallittua=)

    VastaaPoista
  2. Onpa ollut tyly lääkäri, kun ei kuunnellut mitä sydämelläsi oli. Ymmärrettävää, että moinen ärsyttää. Murjota vapaasti! Siivous, se vaatii oman hetkensä. Meillä se oli taas perjantaiaamuna, kuten Isäntä tavallisesti tekee. Sitten olikin mukava käydä pitkällä lenkillä, vesisateessa. Nyt sataa räntää, joten on oikein mukava istua neulomassa ja dekkarikin odottaa vieressä. Toivotan terveyttä ja hyvää oloa! Koirapojalle rapsutuksia.

    VastaaPoista
  3. Joskus vain on päiviä, että ”eniten vi...ttaa kaikki”.

    Täytyy sanoa, että olipa tylsä lekuri ja tuollaisen jälkeen ei ihme, että jurppii. Ihmettelen miksi ei hoideta kokonaisvaltaisesti ja asiakasta kuunnellen, sillä saataisiin varmasti säästöä kun ei tarvii joka vaivan vuoksi rampata uudestaan.

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa hyvin terapeuttiselta murjotukselta. Toivottavasti tuottaa positiivista tulosta!

    VastaaPoista
  5. Puskissa selvitti punaisen norsun alkuperän - sen on Tantor Tarzan-elokuvasta eli siis elefantti eikä mammutti. M.o.t.

    VastaaPoista
  6. Edelliseen postaukseesi liittyen: minä olen tehnyt tuon saman rusinalla mindfullnesissa: katselin, haistoin ja maistoin tooosiii hitaasti kielellä sekä poskilla tunnustellen.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.