tiistai 3. huhtikuuta 2018

Rennosti


Kaunis päivä tulee eilisen myräkän jälkeen, mutta minä vietän aikani lähinnä kotona. Käytän päätä syynä laiskotteluun. Lojuskelen, lueskelen. Aivoja on taas ravistettu sen verran, että annan niiden tasaantua. Kävely ei muutenkaan houkuta. Kellahduksen jälkeen köpöttelen aina jonkin aikaa kovin varovasti, kunnes unohdan. Alunperin piti mennä kuntosalille, mutta ei ainakaan tänään. Sen sijaan menen illalla ihan uudelle kurssille "Neljä askelta pysyvään elämäntapamuutokseen". Tyttäreni totesi, että varmaan taas sellainen kurssi, että kiehun raivosta, kun tulen sieltä. Mutta menen katsomaan. Ainahan sen voi jättää kesken, jos ei innosta. Eikä sitä ole muutenkaan kuin neljä kertaa.

Nyt köpöttelen aamulenkille Koirapojan kanssa. Koirapoika ei ymmärrä köpöttelyä. Laitan nastakengät jalkaan. Nythän se kannattaa.

5 kommenttia:

  1. Kyllä siinä elämäntavat muuttuu kun joka neljännen askeleen jälkeeen ottaa kunnon lipat;DD

    VastaaPoista
  2. Minä varon kovinkin kellahtamista, siinä voi käydä huonosti! Eilisen lumisateen jälkeen.. tänään paistaa aurinko.
    Ihanaa alkavaa huhtikuuta sinulle:)

    VastaaPoista
  3. Minä jouduin käymään tänään labrassa. Liikuin turvallisesti kolmella pyörällä. Avustajani juoksi perässäni, joten onneksi hän pysyi pystyssä. Turvallista huhtikuuta sinulle!

    VastaaPoista
  4. Nastakengät minäkin kaivoin eilen jalkaani, hurjan liukkauden vuoksi ja oLIvat kyllä mukavat. Kerro meillekin mitä muutoksia kurssilla opetetaan, korjataan sitten yhdessä oit kohdalleen jos on aihetta tahi muututaan yhdessä.

    VastaaPoista
  5. Minäkin varon, mutta tuo tuli ikäänkuin yllättäin.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.