torstai 22. marraskuuta 2018

Eikö se kirkastunutkaan


Pesin eilen ikkunat, kun aurinko niin ikävästi näytti kaikki sateen tuomat liat. Ikkunoiden pesu ei sinänsä ole paha ongelma, mutta kun kaikkien ikkunoiden välissä on ties mitä eliötä, jotka pitää ensin ottaa pois ja sitten asetella takaisin. Ja tämän puuhastelun jälkeen heräsin pilviseen aamuun. Mutta josko se valaistuisi.


Ulkona on kyllä ollut mukavaa, mutta hyvät aikeet taas torppaantuu, kun asioiden tärkeysjärjestys ei pysy aisoissa. On muka tärkeämpää pestä ikkunoita ja imuroida lattioita kuin mennä kävelemään puhumattakaan muusta liikkeestä. Minullahan on usein sellainen henkisesti blääh-olo, mutta nyt on pitkään ollut ihan fyysisestikin blääh-olo, nukun huonosti, kolottaa sieltä sun täältä, "omituinen olo" kuten joskus kouluaikoina, kun piti lintsata.


Illalla oli taas kaunis auringonlasku. Oli englishclubilaisia kylässä ja mukavaa kaikin puolin. Tänään menen spr:n vapaaehtoista leikkimään kotoutujien kanssa ja perjantaina pikkujouluilemaan Koirapojan ystävän luo. Viikonloppuna taloyhtiössä on joku outo neuletapahtuma, johon pitää mennä katsomaan, mitä se tarkoittaa jne. Mutta, kun ei oikein innosta.

Menen muuanne mököttämään.

4 kommenttia:

  1. Minä vietän kotona koirien kanssa viikon parasta päivää. Muu perhe on töissä ja koulussa. Mihinkään ei tarvitse lähteä. Vasta illalla menen hierojalle. Istun tässä kahvia juomassa, neulon huivia ja selailen nettiä.
    Toivottavasti sinun päiväsi kääntyy mukavaksi!

    VastaaPoista
  2. Seurassa virkistyy ja sitten taas nauttii omasta olosta. Kyllä siivoaminen lasketaan hyötyliikunnaksi! Olet reipas, kun ikkunan pesit. Jos sattuu päivä paistamaan, saat siitä kaiken valon iloksesi. Minä suunnittelen keittiön verhon vaihtoa...

    VastaaPoista
  3. Kun et kuitenkaan kuolemaa tee niin en lotkauta korvaa. Mökötä yhden mökin verran kerralla niin ei tarvitse kokoajan rakentaa;DD
    Koirapojalle hauhau;)

    Etelä-Helsingistä selvinnyt, viskipäissään oleva

    Sus'

    (Glenlivet 12 years old single malt, nam nam+)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.