maanantai 19. marraskuuta 2018

Se on maanantai

ja siis uusi alku, elämäntapamuutoa, kuten Pöllö muistutti tuolla edellisissä kommenteissa.


Paljon on lastia taas kertynyt elämään, aihetta itsetutkiskeluun ja tapojen parantamiseen. Aloittaminen - lempiliikkeni.

5 kommenttia:

  1. Sä sentään aloitat - oma lempiliikkeeni on suunnittelu, paljon on suunnitelmia varastossa=)
    Itsetutkiskelu ei mene koskaan hukkaan sillä mitä enemmän ymmärtää omista motiiveistaan ja asenteistaan ym niin sitä paremmin ymmärtää ihmisiä yleensäkin.

    Aouuu, taas käy etelä-Helsinkiin sujen tie, ajattelin vaihteeksi kävellä kampista satamaan kun aikaa on ja matkan varrella niin hitsin hienoja pytinkejä vuosisadan alausta, siis viime...ja kun kartalta katsoin niin eihän se ole kuin kaksi kilsaa, miten ne matkat tuntuu pidemmiltä isoissa kaupungeissa? :O

    VastaaPoista
  2. Huh mikä lasti onkin!Hyppää pois mokoman junan vehkeistä. Sä oot loistava ihan sellaisenaan. Ei tarvitse muuttaa mitään.

    VastaaPoista
  3. Joka aamu on hyvä aloittaa, jotakin uutta, tuttua ja turvallista tai jotakin ihan muuta! Talvi ja yleensäkin kaikki vuodenajat antavat aiheen uudistumiseen, käsitöissä, liikunnassa, harrastuksissa, ihan kaikessa. Juuri suunnittelen, että vaihtaisimme talviverhot keittiöön, ne jo muutaman talven palvelleet.

    VastaaPoista
  4. Suelle antoisaa reissua. Sinun pitäisi palata blogilandiaan, jotta saisimme tietää, löytyikö rakkautta ja romantiikkaa. Kintaat on listalla, mutta kestää, kestää.
    Ei sitä voi noin vain hypätä elämästä ulos, Possu.
    Emäntä hienosti jaksaa uudistaa kotia. Minulla roikkuu samat verhot vuodesta toiseen, suunnilleen niin pitkään kunnes hajoavat. Oikeanlaisia verhoja on niin vaikea löytää, että kun ne kerran löytää, ei tee mieli vaihdella.

    VastaaPoista
  5. en palaa, se oli kirjoitusharjoitus.

    en oikeasti jaksa kuin valikoituja ihmisiä, olen sen verran suorasanainen et mut ymmärretään mieluusti väärin kun alan provoksi. Osittain oma moka, tiedän.

    reissu oli antoisa, stadista kivoja ihmisiä laivalla, sekä nainen että myös mies olivat kohtaamisen arvoisia... :)

    Runoja voi toki lukea, Sanani on Miekkani!

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.