perjantai 9. marraskuuta 2018

En ikinä aiemmin...

...ja nytkin on vielä harkinnassa, nimittäin flunssapiikki, mutta josko sen nyt kävisin ottamassa ihan yhteisen edun vuoksi. Ja nyt kun olen näin pitkälle päässyt, niin jos en mene, niin joku korkeampi voima varmaan livauttaa taudin mulle ihan vain päästäkseen lällättelemään.


Käsi on paskana edelleen, mutta ajattelin ottaa neuleen esille. En toki ole laiskotellut. Lukenut olen ja postcrossannut ja kuvakalentereita tilannut lahjuksiksi, hengaillut maahanmuuttajien kanssa ja onpa joulukalenterikin jo tuolla ajastettuna odottamassa. Minusta on kuitenkin äärettömän tyhmää katsoa telkkari, jos en samalla neulo, joten näin ajattelin riskeerata. Olen tosi huono potemaan. Tulen kiukkuiseksi ja viljelen hillittömästi kirosanoja. Sitäpaitsi ihmiset kuitenkin olettaa, että jouluna on uusia sukkia. (tämä on tekosyy, jolla puollustelen sitä, etten lepuuta kättäni - enkä mene lääkäriin mokoman pikkujutun takia)

7 kommenttia:

  1. Ei ole pikkujuttu, jos on käsi kipeä. Se pitää tutkia, jos siellä onkin joku isompi juttu. Nih. Ja siihen pitää laittaa tuki. Tai menet ainakin terveyden(sairaanhoitajalle) sitä näyttämään. Nih.
    Voihan siihen riittää ihan vain joku tukikikikin, jotta voit neuloa, mutta ilman sitä, se voi mennä vain pahemmaksi. Nih.

    Mutta ahkera olet ollut. Huomasin yhtenä iltana, kun joulukalenterin yksi luukku vilahti täällä blogissa :) ja olin iloinen; jes, sieltä se taas tulee, Repun joulunkalenteri, nyt pitää olla tarkka ja nopea!

    Ps. Äitin kanssa juurin todettiin, että kiroileminen auttaa moneen asiaan.... ;)

    VastaaPoista
  2. Laita tyyny käden alle kun neulot. Haudo kylmällä viikonlopun ajan ja maanantaina HAE apua. Ymmärrän hyvin, että laiskana ei halua olla, ahkerat kädet! Parantavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Milläs se käsi siitä tokenis? Hus pus kipu pois!

    VastaaPoista
  4. Repu: älä ole huolissasi, täälläkin ollaan oltu muissa maailmoissa. Sain lievän flunssan ja sitten astmani äityi tosi hankalaksi . Tässä muutama viikko mennyt jonkinlaisessa sumussa. Pikku hiljaa alkaa olla jotenkin elämän syrjässä kiinni.:)

    VastaaPoista
  5. Kiroilu sujuu ja lämpö auttaa käteen. Tämä on sellainen ikiongelma, johon eka kerran törmäsin alle kakskymppisenä. Nyt vähän neuloin. Saa nähdä, miten huomenna. Josko ompelukoneen ottaisin vaihteeksi käyttöön.

    VastaaPoista
  6. Ah, joulukalenterisi! Odotan sitä taas jo mielenkiinnolla.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.