perjantai 23. marraskuuta 2018

Otsikko on tärkein

mutta en keksi mitään fiksua, joten olkoon. Jos rupean liikaa miettimään, jää koko postaus tekemättä.


Aamulla oli sumuista, usvaista, pehmeän hämärää ja minä niin tykkäsin. (nuo pikkuvalot oikealla ovat todiste siitä, että olen talvivaloja jo sisälle laittanut - en sano jouluvaloja, kun en ole jouluihminen - ja tästä tuli mieleen, että pitäisiköhän ostaa ledkynttilöitä, kun noita normaaleja en voi oikein polttaa, vievät hengityksen hankalaksi - toki minä silti joskus jonkun tuikun käristän, mutta jotenkin ne syö hapen ilmasta tai tuovat nokea kaikkialle - vai luuletteko, että kuvittelen...)


Herääminen oli kovin vaikeaa, mutta aamulenkki kuivassa pikkupakkasessa sai taas elämän voittamaan. Koirapoika kyllä ansaitsee kymmenen pistettä ja papukaijamerkin, kun kiskoo minut liikkeelle. Nuo omaehtoiset liikkumiseni eivät oikein ota tulta. Eilinen vapaaehtoisen leikkiminen oli silkka katastrofi. Ensin olin lähes kaksi tuntia paikassa, jossa en tehnyt mitään ja jossa sanottiin, ettei sinne kaivata lisähenkilöitä. Sitten kysyin, tarvitaanko lisäkäsiä järjestämään seuraavaa sessiota ja minulle sanottiin, että kyllä tässä pärjätään. Kävelin sitten jossain kaupoissa puolitoistatuntia ja menin katsomaan, miten juttu lähtee käyntiin. Ovella totesin, ettei minua taideta kaivata, kun kaikilla oli tiiviit keskustelut käynnissä ja vapaaehtoisia näytti olevan yhtä paljon kuin vieraitakin. Hetken seisoskelin ja katselin ja lähdin kotiin. En minä osaa isoissa joukoissa tunkea mukaan, enkä sanoa mitään. Ei ole minun juttu. Kirjoittaminen tökkii nyt. En kait minä aio masentua?


Kokeilen, josko saisin jonkun tontun matkaan, kun muistaakseni lupasin Possumunkille, näin tehdä.


Täällä, kun omin päin istuskelen, tulee joskus eksytyksi nettiin ja sieltä tarttuu jotain mukaan esim. pari jättimäistä lankapakettia, että jos vaikka joskus jotain. Huomatkaa DO NOT OPEN. Mielenkiintoista nähdä vuoden lopussa, mikä on lankatilanne.

10 kommenttia:

  1. Tylsää saada lankapaketti, jossa lukee, ettei saa avata - ihan kuin tekisivät kiusaa!

    Olipa nätisti = tyhmästi sanottu, ettei kaivata lisähenkilöitä; oli nyt tilaisuus mikä tahansa. Jos kyse oli jonkun tilaisuuden järjestämisestä, niin yleensä niitä apukäsiä tarvitaan aina, aina löytyy jotain missä voi auttaa.

    Pari päivää meni täälläkin hyvin ja silleen, mutta tänään tuli taas p..aa niskaan. Kiva.

    Koitetaan pärjätä!

    VastaaPoista
  2. Tuo Do not open on ihan selkee kehoitus kapinoimaan 😄.

    Todennäköisesti tuo henkilö, joka totesi, ettei lisäkäsille ole tarvista huokaa jossain sopivassa tilanteessa ”aina joutuu tekemään kaikki ja on niin paljon hommia kun kaiken joutuu tekemään” 😄. Itse ajattelen sen niin, että jos joku vapaaehtoisesti apukädeksi lupautuu, niin jotain tehtävää varmasti löytyy, jos ei tänään niin seuraavalla kerralla sen verran pitää olla mielikuvitusta.

    Periksi ei anneta rälle arjen harmaudelle, eihän?


    VastaaPoista
  3. Ei anneta periksi millekään, mutta lankapaketti saa olla vielä pitkään avaamatta. On noita muita projekteja :)

    VastaaPoista
  4. Juu... minäkin olen lukenut, että otsikon pitäisi olla luokseen kutsuva. Mutta sitä ei ole aina niin helppo keksiä. Ison lankapaketin olet ostanut, mitähän kaikkea kivaa niistä syntyykään? <3

    VastaaPoista
  5. Käytin eilen ensimmäistä kertaa sitä kaulaliinaa ja sain ihan järjettömästi kehuja, siis sinä sait=) Kaikki diggas ihan kympillä ja ihanan lämminkin on, kaulani rakastaa sinua;D

    Et nyt ala masentumaan, ei, ei ei, et saa lupaa!!! <3

    VastaaPoista
  6. Lupaahan ei kysytä mihinkään :)
    Tonttu meni ilmoittamatta. Yksi tonttu. Voipi olla, ettei muita tule eikä mene.

    VastaaPoista
  7. Josko vielä yhden tontun tai jotain, katsotaan.
    Vuodenaikavalot :)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.