lauantai 17. marraskuuta 2018

Haaste: Teidän olettamuksia minusta


Possun blogissa oli tällainen outo haaste:  Kiertokirjeiden tapaan, vastaa kysymykseen ja julkaise sitten sama tiedustelu omassa blogissasi. Kun oli pakko päästä sanomaan, mitä ajattelen Possusta, laitan saman tänne.

 Eli mitä oletat Repusta? Minkälainen kuvittelet Repun olevan oikeasti?

 Tosin täällä ei paljon ole liikennettä, joten  kovin monia analyyseja ei ole odotettavissa, mutta olen kiitollinen vähästäkin. Erityisesti korjaussarja olisi kiva eli, mitä minun olisi syytä parantaa. 

Sus' jo kertoikin mielipiteensä. Kiitos siitä. 

7 kommenttia:

  1. Heissan Repu! Täällä olen. Olen näköjään lomaillut vähän blogimaailmasta. Instaan on niin helppo napata kuva ja kirjoittaa pari sanaa ja kommentoida muiden juttuja. En ole aikoihin jaksanut omaakaan blogiani päivittää. Pitäisköhän ryhdistäytyä?
    Olet porukassa aika hiljainen. Haluaisin tavata kanssasi kaksin ja tutustua sinuun paremmin.

    VastaaPoista
  2. Juu, sulla on mahtava kieroutunut huumorintaju:DD Ajattelin vanhan visukintun kolahtavan tuollaiselle erakkomiljonäärille jolla kuitenkin sydän puhdasta kultaa<3 (Kai näillä hehkutuksilla ja nuolemisilla jo lapasia saa???) ;DD

    Hykerryttävän harmaita marraksen loppukolmanneksia,
    Sus'

    VastaaPoista
  3. Niin, jakorjausehdotuksia en ala heittelemään, kelpaat tuollaisena oikein hyvin ja tiedät kyllä itse mitä tahtoisist itsessäsi muuttaa jos nikseen tulee.
    Itse muutin tänä kesänä/syksynä erästä paskaa tapaani: aina kun on tullut ihmisen/ryhmän kanssa olo että nyt pitää häipyä, olen kehittänyt jonkun riidan ja poistunut ovet paukkuen ja aiheuttanut pahaa mieltä. Ensimmäistä kertaa tässä syksyllä kun tuli erään ystävän kanssa vastaava tilanne niin ilmoitin että nyt on aika ottaa etäisyyttä ja selitin miksi ja minkä tähden ja että palataan asiaan kunhan olen taas itse sujut oman pääni kanssa. Ystävä kiitti ja kehui käytöstä, sitä muuttunutta siis;)

    Vanhakin koiruus (tahi susi) voi vielä muuttaa oppimiaan tapojaan, poisoppiminen ei ikää katso, kestää vaan nykyään niin kauan ajatuksesta toteutukseen.

    VastaaPoista
  4. Onkohan tämmönen haaste kiertäny jo ennenkin? Jotenkin nyt Possusta tuntuu, niinku ois kommentoinu jo joskus ennenkin Repusta. vai unissaanko?


    No senhän kaikki tietää, että Repu on sukkamummo, joka asuu Koirapojan kanssa kaapungissa kerrostalossa hirmuisen korkealla. Repu kutoo sukkia niin nopeasti ja niin hienoja, että vois perustaa vaikka oman sukkakaupan. ne menis varmaan ku kuumille kiville. Repu on hullaantunut lastenlapsiinsa, vaikka väittää ettei ole isoäitityyppiä. Repu tykkää myös sepitellä tarinoita, etenkin joulukalenteriinsa, joka on taas pian tulossa. Repu muistaa usein ystäviään mukavilla korteilla ja paketeilla. Ja aina välillä Repu tekee ovelan katoamistempun ulkomaille ja muille kivoille reissuille.
    Repu on aamuvirkku ja illantorkku. Syömisissään kohtuullinen ja tykkää enemmänkin kunnon ruuasta kuin herkuista. Repu on myös toimissaan suunnitelmallinen ja rakastaa listoja ja suunnittelua.

    VastaaPoista
  5. En lukenut muiden kommentteja lainkaan (vielä), vaan kirjoitan ihan omat ajatukseni ensin, luen vasta sitten muiden.

    Repu on fiksu, hänellä on paljon tietoa luonnosta ja maailmasta ylipäätään. Hän tekee lyhyempiä ja pidempiä matkoja niin kotimaassa kuin ulkomailla, mutta ei vain loikoillakseen "rannoilla" vaan hän kiertelee kohteessa, ottaa selvää missä on, mitä siellä on, mitä on ollut, tutustuu menneeseen, olevaan ja luo kuvan tulevasta.
    Yleensä niiltä reissuilta saa muistoksi postikortin, mikä on tosi mukavaa!

    Uskon, että tieto luonnosta on peräisin on hänen työuraltaan, mutta myös ihan vapaa-ajalta; hän on ylipäätään kiinnostunut luonnosta ja erityisesti linnuista. Luontoon häntä vetää myöskin rakas Koirapoika, joka ei anna armoa - ulos on lähdettävä, ainakin käymään.

    Repun intohimoina on langat = neulominen, kirjat, kankaat = ompeleminen, valokuvaaminen, kirjoittminen, kielten opiskelu, muistikirjat ja listat. Valokuvista hän tekee lahjoiksi valokuvakirjoja. Hän käy myöskin uimassa ja kuntosalilla.
    (Pöllön ja Possun tapaan hän aloittaa elämäntapamuutoksen "huomenna" tai ainakin "maanantaina" :D )

    Repulla on loistava mielikuvitus ja onneksi kohta alkaa joulukuu! Hän on jo useampana vuonna tehnyt meille lukijoille joulukalenterin, siis kirjoittanut itse!

    Muutaman kerran ollaan tavattu useamman hengen seurueessa ja silloin Repu tuntuu olevan enemmänkin tarkkailijana :) - vai johtuuko se siitä, että yks pöllö aina höpöttää? Toki hän puhuukin, ei ole tuppisuu eikä ole missään nimessä tosikko, ehkä vain harkitsevaisempi kuin toiset :)

    Repun analyyttiset ja itseironiset kirjoitukset ovat mukavaa luettavaa, mutta joskus kyllä harmittaa, kun tuntuu, että Repu ehkä kaipaisi seuraa; jonkun siihen toiseen (en minä tiedä onko hällä kahta nojatuolia?) tuoliin puikkoja kilkuttamaan ja joko höpöttämään tai vaan olemaan hiljaa.
    Tai kuuntelemaan heavyä!

    Ja vaikka ottamaan lasin punaviiniä, vaikka Asio Otusta ;)

    VastaaPoista
  6. Heh. Kovin kohteliaita kaikki tietenkin ovat, mikä toki on hyvä asia. Jotain kommentteja kuitenkin.
    Kahdenkesken tai kolmenkin, olen hyvä puhumaan, mutta jos keskustelu sujuu ilmankin, niin eipä minulla tärkeitä ole sanottavaksi. En oikein ole elementissäni isoissa joukoissa. Erakkoluonne.
    Liikuttava tuo Pöllön ajatus seurankaipuusta. Tuleehan niitä hetkiä, kun haikailen jonkun perään, kaipaan vakikumppania, mutta usean yrityksen jälkeen, tiedän, ettei sellaisia ihmisiä, joita sietäisin jatkuvasti, liikuskele kovin tiheässä. Oman rauhan, yksityisyyden kaipuu kasvaa aina ylipääsemättömäksi. Joku sellainen, jonka voisi ottaa tarvittaessa esiin ja laittaa kaappiin, kun ei enää jaksa, olisi kiva.- Niin ja nojatuoleja on yksi. Luovuin vuosia sitten kaikesta vierasvarasta. Tämä on yhden ihmisen koti ;)
    Luonto on minulle elinehto. On ollut lapsesta asti. Onneksi olen hyvä löytämään sitä luontoa kaikkialta.
    Kohtuus ja suunnitelmallisuus ovat häilyviä käsitteitä. Mutta hyvä, jos siltä vaikuttaa.
    Aamunvirkku ehkä, harvoin, hyvin harvoin nukun yhdeksään. Taitaa seitsemän olla yleisin heräämisaika. Illantorkku siinä mielessä, että yleensä olen unessa puolenyön aikaan. Harvoin kuitenkaan ennen klo 23:a ehdin nukkumaan.
    Kahden kesken voidaan tavata kunhan ajat sopivat. Tosin paineitahan siitä tulee, kun pitäisi sitten osata keskustella ;)
    Lopuksi Suelle onnittelut luonteen parannuksesta.

    VastaaPoista
  7. Vähän jälkijunassa kommentoin.
    Repu on...
    Fiksu ja filmaattinen. Kirjallisesti lahjakas, kirjoista pitävä, jollain tavalla sivistyksen kanssa työskennellyt työurallaan. Pyrkii minimaalisuuteen runsaudesta. Taitava kässäimmeinen.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.