lauantai 3. marraskuuta 2018

Kaunis harras marras


Aamun koiralenkillä oli kostean lämmintä, pehmeän harmaata. Totesin, että marraskuu sopii minulle erinomaisesti. Helppo elää tässä pehmeydessä.


Harmaa taivas, mustat rungot, aavistus keltaista ja mieli lepää. 

Nyt sataa tihuuttaa. Minä siirryn tästä lukemaan uutta kirjaa. Käsi on kipeä. En voi neuloa tai tehdä mitään muutakaan ihmeellistä. Oikea käsi oikeakätiselle on aika tärkeä. Ei tykkää tästä näpyttelystäkään. On siis aikaa lukea. Ja hyllyssäni on runsaudenpulaa kirjoista. Jatkanko Mimmit sarjaa, jonka ekan osan juuri lopetin. Vai jatkanko Universumin tomu trilogiaa, joka jäi kesken, kun lähdin sinne Ranskaan ja tarvitsin kevyttä matkalukemista. Pari Murakamia olisi tarjolla ja jouluksi saatu Everstinna, rivi Donna Tartteja, Hannu Väisäsen elämänkertatrilogia, Jan Guilloun Suuri vuosisata sarja kuten myös koko Matkantekijä sarja ja tietenkin kaikenlaista yksittäistä ja yhtenäistä esim. Juoppohullun päiväkirjoja. On hyllyssäni luettuja kirjoja mutta paljon myös lukemattomia.

Olisko kuitenkin ensin tiskaus, koiralenkki tihkusateessa, suihku ja sitten joku kirja. Hierojankin tilasin illaksi, josko auttais - tai sitten pahentaa.


Kiitos Sohvalle askartelupaketista ja kortista. Korppi on lempilintuni ja sopii hyvin marraskuuhun.

6 kommenttia:

  1. Korppi on tyylikäs, kuten kaikki linnut. Kokeile lämmintä/viileää käteen. Toivottavasti hieronta auttaa. Lukeminen on ihanaa, mutta kyllä käsitöitäkin kaipaa. Saatko uimisesta/vesijumpasta apua?

    VastaaPoista
  2. Pikaista paranemista! Varovaista liikettä, mutta parasta antaa rauhoittua kunnolla!

    VastaaPoista
  3. Juu, ei tykännyt käsi, kun kävin aamulla lapioimassa palstalla. Nyt vain vasurilla naputtelen.

    VastaaPoista
  4. Ei tainnut hieronta auttaa kun vaikeni repulaisen käpälät?
    Parane pian ja muita sen sellaisia asiaankuuluvia toivotteita=)

    -Sus'

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.