tiistai 7. tammikuuta 2020

Blääh


Illalla meillä oli vielä talvi kuten kuvasta näkyy. 


Nyt sataa vettä ja nurmikko vihertää.
---
Blääh ei kyllä ole varsinaisesti sääjuttu vaikka toki sekin osaltaan asiaan vaikuttaa. Blääh on vain yleistä velttoutta, joka kiertää elimistössä. Mutta sillä mennään, mitä on, pikkuhiljaa puuhastellen päivä kerrallaan.
---
Naapuri tiputti postiluukusta pari lukemaansa lehteä. Löysin horoskoopin.
"Antoisa tammikuu on sekä energinen että seurallinen. Tarmokkaana voi suunnata laskettelurinteeseen tai kuntosalille. Sosiaalista elämää on kaupunkien kahviloissa, joista löytyy yllättäviä uusia tuttavuuksia ja kiintoisaa juttuseuraa. Tunnelmahuippu on 11.-13.1."
Sitä odotellessa.


En kait minä ole luvannut olla positiivinen...

6 kommenttia:

  1. Asutpa aika korkealla, vähän samanlaiset näkymät kuin ystäväni luota noin korkealta kerrostalosta.Ei talvi ole oikein alkanut ,räntää tuli ja se suli, katselin vanhoja kuviani kansiosta, niin on ollut muuloinkin että vasta helmikuussa lunta tulisi, viime vuonna ehdin vähän aikaa hiihtämään. Täältä maaseudulta on mukava mennä aina tuonne turun kaupungin keskustaan katselemaan ihmisiä ja vaikka heselle tai kahville, niitä paikkoja on paljon.
    Hyvää alkanutta uutta-vuotta!

    VastaaPoista
  2. Blääh on ollut tänään meillä aikalailla sääjuttu, harmaata, liukasta ja jäistä. Ihan tulee mieleen talviset reissut Pasilaan 90-luvun alussa, kun osallistuin asukasdemokratiatoimintaan ja sen valtakunnallisiin kokouksiin. Siihen aikaan meillä pohjoisessa oli lunta ja pakkasta, eikä liukasta.

    VastaaPoista
  3. Siis terveisin Saukkis

    VastaaPoista
  4. Ymmärrän Blääh tunnelman, kun lumi suli meiltäkin loskaksi. Horroskooppi lupasi hyvää, mutta kenelle? Odotellaan rauhassa sitä tunnelmahuippua... lauantaina täälläpäin on lankakaupassa neuletapaaminen ja sellainen on minulle ihan huippujuttu, siis sosiaalista kanssakäymistä hyvässä seurassa. Langasta en sano mitään... Pikkuisena vihjeenä, posti on laitettu laatikkoon. Kevättä ja lisääntyvää valoa kohti tässä kuljetaan!

    VastaaPoista
  5. ..minun olokin oli Blääh!..hetken ..kemiallinen reaktio!
    Meillä on lunta ja kaikki pihat ,pyörätiet luistinratoja,ei hiekan jyvää,missään?? Sanon taas että Blääh!! :))
    Mukavaa viikkoa!!.Lähetän lunta ajatuksen voimalla sinne kauas...etelään...

    VastaaPoista
  6. Minä asun korkealla hienojen näköalojen äärellä. Voisin olla korkeammallakin, mutta tämä on hyvä. Kahdeksankerroksisen talon ylimmässä kerroksessa mäellä.
    Tämän tammikuun positiivisin puoli on, ettei ole liukasta. Yleensä tammikuu on silkkaa peilikirkasta jäätä. Kun on plussalla koko ajan, ei tarvitse pelätä kaatumista.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.