torstai 16. tammikuuta 2020

Olisko se tänään?


Kun kaupungissa on pimeää, niin silloin on pimeää. Märkä asvaltti imee kaiken valon maailmasta. Eilen satoi kaatamalla koko päivän, mutta tänään ehkä tehdään jokunen pitempi lenkki, kun näyttäisi kirkastuvan. 

Kävin eilen hammastarkastuksessa. Ei reikiä. Mutta se, mikä ällistytti hampilääkäriä oli hammaskiven puuttuminen. Ei sitäkään yhtään vaikka edellisestä raaputuskerrasta on vierähtänyt jokunen vuosi. Jaksoi sitä ihmetellä. Minä olen synnynnäisesti huono kivenkasvattaja vaikka muuten purukalusto on huonossa jamassa.

Tänään piti mennä vesijuoksemaan aamupäivällä, joten 16 tuntia paastoa ei toteutunut. Vesijuoksu seura kuitenkin juuri laittoi viestin, ettei pääse. Viesti tuli hiukan myöhään eli olin jo syömässä, reppu pakattuna. Osaisinhan minä yksinkin, mutta käytän seuran puutetta tekosyynä ja päätin jättää minäkin juoksut väliin. Tällainen päätös toki kaihertaa omaatuntoa, joten seliseli tuli apuun. Minähän voin siivota tänään ja siinä samalla päntätä espanjan verbitaivutuksia. Sehän on erittäin hyödyllistä ja hyvä syy jättää kuntoilu, kun pitäähän sitä siivotakin joskua ja se espanjakin on jäänyt ja...

Että olisko se tänään, se siivouspäivä?

7 kommenttia:

  1. Siivouspäivä on silloin kun toimeen ryhtyy ja ilma on suotuisa mattojen tuulettamiselle. Isäntä siivoaa aina perjantaiaamuna, minä kun hän on poissa ja otan salaa imurin kaapista... Muuten siivotaan milloin sattuu eli aina jokin kohta ohimennen. Ei kannata stressata, kevättä kohti kuljetaan. Olet varmaan puhdistanut hyvin hampaasi, myös välit kun hammaskiveä ei ole tullut. Se on paljon myös syljen koostumuksesta, miten nopeasti se kovettaa plakin hammaskiveksi. Mites Koirapojan purukalusto? Onko pureskeltu luita?

    VastaaPoista
  2. Minulle riitti eilen tekosyyksi olla menemättä vesijumppaan, että olin jo ajanut auton talliin. (Oikeasti piti leipoa syntymäpäiväpiirakka tyttärelle) t:Saukkis

    VastaaPoista
  3. Oo onnellinen! Possulla sitä kiveä kasvaa ihan kasvattamattakin...

    Kiitos paketista! Tosin lakkasin heti muistamasta uniani, kun sain unitutkijan setin.

    VastaaPoista
  4. Koirapojalla on ihan pikkuisen hammaskiveä alatakahampaissa. Muuten ei vaikka ei ole koskaan poistettu. Pesee ahkerasti hampaita mutta nuo alatakaset on hankalasti tavoitettavissa.
    Nyt on siivottu tavaroita piiloon kaappeihin ja nurkkia nuohottu. Seuraavaksi sitten kaappeihin sukellus. Joskus. Ei tänään.
    Ja Possulle unien paluuta.

    VastaaPoista
  5. Kiitos ihanasta Muumi-kortista! Anne

    VastaaPoista
  6. Niinhän se pitää tehdä, miltä hyvältä tuntuu ;)

    VastaaPoista
  7. Hyvä, että kortti miellytti, Anne.
    Siivota vois taas :)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.