maanantai 14. syyskuuta 2020

Aamun pitkät varjot



 Koirapoika tuli ilmoittamaan, että lenkille pitäisi. Siispä menemme. Jätämme höpinät toiseen kertaan. Mitään ihmeitä ei ole tapahtunutkaan. On uusi viikko taas. Suunnitelmia riittää.


 "norsuilla on isommat aivot kuin muilla maanisäkkäillä, joten monimutkainen ajattelu käy luontevasti"
ilmoitti läppärini etusivu

6 kommenttia:

  1. Päivän KL oli osuva muisto kesästä?

    Pitkäet varjot, pitkät matkat..

    VastaaPoista
  2. Kiitos kortista ja vihkosesta, sopiva käsilaukkuun. Tuolla varjokikalla minustakin saisi pitkän ja hoikan vaikutelman. Hmmm. T Saukkis 🦦

    VastaaPoista
  3. Tämä varjoleikki kannattaisi tehdä aina kun tuntee itsensä jotenkin väärän kokoiseksi. Taidan ottaa tämän käyttöön ennen kuin lähden vaateostoksille. Onnistuisinko sitten löytämään sopivia? Koirapoika on ajan hermolla, syksy on ihana aika lenkkeillä.

    VastaaPoista
  4. Kiitos hienosta kortista. Postimerkkiä ei nyky posti enää leimaa. Ei ollut tässäkään. Kaunis merkki. Sadepäivä ja kaikki hommat taas levällään, kun yhden aloittaa ja siitä poikii monta eli parasta välillä hengähtää. 🙋‍♀️🍁🌧️

    VastaaPoista
  5. Posti ei viitsi käyttää leimoja, joten postimerkkejä voi kierrättää. Näillä postihinnoilla se on jopa suositeltavaa. Pitänee ruveta käyttämään kuoria, jotta vastaanottaja voi ne hyödyntää. Mutta ilmeisesti posti kuitenkin toimittaa kortitkin perille.
    Mitä ihmisten kokoon tulee. Kaikki koot ovat hyviä :)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.