maanantai 22. helmikuuta 2021

Helmikuun viimeinen viikko

 

Olen taas ruvennut aamuisin istumaan läppärin ääressä. Tarkkaavainen katsoja huomaa, että taustalla olisi avaamaton palapeli, jota voisi tehdä turhan netissä roikkumisen sijaan. Tuolilla on pestyt matot, jotka voisi levittää lattialle, jos vain ensin pesisi larttian. Näkyy myös jouluvalojen piuha. Kohtahan nekin voisi taas pakata pois. Toistaiseksi on kyllä öisin sen verran pimeää, että on kiva, kun jossain tuikkii. Hesarinhan naapuri tiputtaa luettavaksi viikonloppuisin, mutta näin viikolla sitä ei tule. Tuo kortti, joka on jäänyt pöydälle, tuli postcrossingista.

Hobittikolon ovi. Suurin osa postcrossaajista käyttää paljon aikaa ja energiaa  etsiäkseen hienoja kortteja. Niitä on ilo saada.
---
Huom! virkkaajat:


Minähän en ole virkkaaja, mutta onhan se ainakin yksi koralli tehtävä.

 
Tuo koralliriutta oli välihyppy tai oli outo päähänpinttymä kuten Gorbatshovilla aikoinaan. Meillä on talvi ja siitä on aikaa, kun snorklailin koralliriutalla. Eilen satoi vettä. Illalla pakastui. Nyt on kaikki kävelytiet koppuraista jäätä. Teemme taas vain pikkulenkkejä, jotta mummo pysyy pystyssä.
---
Mummo on kuntoillut ja nyt on sitten kipeitä lihaksia kaikkialla. Mukavaa huomata, että on niitä lihaksiakin olemassa, kunhan vain sitkeästi kaivaa.
 

Eilen oli portaiden edessä joku muukin harjoittanut liikuntaa.

 
Mekin vähän pitempää lenkkiä kokeiltiin, kun sää oli suotuisa.
---
Nyt siirryn vaikka neulomaan. Koirapoika vielä nukkuu.
 

Jos elämäni olisi jännittävämpää, voisin kirjoitella huimista seikkailuista, mutta sillä mennään, mitä on. Hyvää viikkoa meille kaikille!

4 kommenttia:

 1. On sinulla upeat ja avarat maisemat!
  Hyvää alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Netissä roikkumiseen saa aikaa kulumaan ihan kivasti toisinaan. Kirjasta minunkin piti kirjoittaa,vaan eksyn aina ensin näitä teidän blogeja selailemaan.
  Onpa hieno korallivirkkaus, mie eilen virkkasin hörpylähameen pupulle ja tänään toiselle housut.
  Nyt vasta tajusin, että oon menettänyt KamalanLuonnon, kun lopetin aamulehden tilauksen. Ne on kivoja sarjakuvia.
  Liukasta voi olla, en ole vieläkään päässyt ulos tänään vaikka on jo iltapäivä. Mutta kun saan siitä kirjasta kirjoitettua jotain, niin onhan se ihan pakko viedä kirjaston luukkuun, en siedä luettuja kirjoja kotona pyörimässä :)))
  Hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Meillä on tullut koko päivän lunta taivaan täydeltä eikä näkyvyys työhuoneen ikkunasta ylittänyt Ruskotunturille (maisemoitu kaatopaikan jätevuori), lapsi lähetti kuvan espoolaisesta ikkunastaan, josta ei näy läpi, koska on kuorruttunut jäällä. Pitäisikin taas pitkästä aikaa ottaa kynä kauniiseen käteen ja kirjoittaa muutama postcrossing-kortti. Nykyisin he tuntuvat lähettävän tuon tuostakin ”long time no seen” viestejä, vai tuntuuko minusta vain aika rientävän. Usein sieltä saa ihmisiltä aivan upeita ja harkittuja kortteja. T Saukkis

  VastaaPoista
 4. Hyvät maisemat täällä on ja nyt riittää luntakin.

  VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.