keskiviikko 24. helmikuuta 2021

Vaihtelua

 

Sitä pitää keksiä jännitystä elämään kaikkialta. Tänään menin kauppaan ennen Koirapojan aamulenkkiä. Siinä voi jännätä, suuttuuko Koirapoika ja käy kusaisemassa keittiön matolle. Ei käynyt. Kiltisti odotti jalat tiukasti ristissä.

Kunnon koiran tavoin vasta ulkona suhautteli merkkejä


 ja melkoisen kärsivällisesti odotteli, kun minun oli pakko kuvata jäätyneitä oksia. Harmi, kun tuo känny ei ole huippukameralla varustettu, enkä kuitenkaan viitsi kameraa pitää mukana.

 Ihan ok kuviahan noinkin saa, mutta kun olisi välineitä parempaankin. Josko kevään myötä taas kameratkin pääsee ulkoilemaan.

 
Vaikka minulla on koira itsellänikin, on sanottava, että koirien keltaiset merkit kaikkialla ovat ällöjä, niistä "unohtuneista" kakkaläjistä puhumattakaan. Mutta tämä on jo huippu. Satuin näkemään, kun pikkupoika äitinsä kanssa rakensi lumiukkoa. Seuraavalla kerralla ohikulkiessa huomasin, että joku oli laskenut koiransa merkkailemaan sitä. No, tänään oli jo koko ukko rikottu.
 

Nämä on aika hyvin säilyneet.

Varastin kuvan. Oli kiva nähdä Saharan hiekkaa hangilla.

Pikaisesti tein Koirapojan nivelrikkoiselle kaverille kyynärlämmittimet. Saa nähdä toimiiko. Suostuu se kuulemma kävelemään näiden kanssa. Kaikenlaista vaatetta on kokeiltu, mutta ei toimi, kun koira kieltäytyy kokonaan liikkumasta puettuna.

Näkyvyys katosi.

10 kommenttia:

 1. Mukava oli katsella talvisia kuvia ja tunnelmia. Koirapoika näyttää just siltä, että kuvaussession päättymisen odottaminen ei ollut ihan mieleen. Nuo kyynärlämmittimet ovat hyvä vinkki kaikille koirien omistajille, joiden koirulit eivät tykkää liikuksia puettuna.

  VastaaPoista
 2. Hienot säärystimet...ei, kun kyynärlämmittimet. Mahtaisikohan Niilo pitää tuollaisia, voisin kutoa..:)

  VastaaPoista
 3. Minua myös potuttaa nähdä, jos joku on ajankulukseen ja aivan tahallaan sotkenut tai rikkonut jotain toisen tekemään tai omistamaa.
  Minusta koirapoikaa tuntuu vähän tympäisevän, kun olet jäisiä oksia jäänyt ikuistamaan, ei mahtanut jakaa kiinnostuksen kohdettasi :) Sivumennen sanoen, minuakin tympäisi vastaavanlainen jääkerros auton klasissa eräänä aamuna, kun ajattelin vain nopeasti vieväni tytön hoitoon...

  VastaaPoista
 4. Koirapoika ei arvosta valokuvausta. Mutta kun on kanssani lähes kaksitoista vuotta liikkunut, osaa odottaa ja poseeratakin.

  VastaaPoista
 5. Samalta näytti maisema minun työhuoneeni ikkunasta kahtena päivänä. Minuakin on aina harmittanut, kun joku on rikkonut, sotkenut tai tuhonnut esimerkiksi juuri noita komeita lumirakennelmia. Pikkuiset rakentavat ja sitten joku isompi tuhoaa...T: saukkis

  VastaaPoista
 6. Ihana on katsella kun pienet ja isot yhdessä rakentaa lumesta. Ennen kuin saimme lunta runsaasti, naapuritalon isä lapsen kanssa rakensi ojassa jäätyineistä lumikököistä linnaa. Nyt on kaikilla lunta tarpeeksi linnoihin, mutta sade taitaa huuhtoa rakenteet pois. Meillä on hirveän liukasta, ilman nastakenkiä en olisi päässyt töihin kävelemään. Hyviä lenkkejä teille Koirapojan kanssa ja kaverille kivuttomia hienojen lämmittimien kera.

  VastaaPoista
 7. Kurjaa kun tuli tämä vesikeli ja vielä hiihtolomaviikolla. Tuleekohan meille vielä talvi?

  VastaaPoista
 8. Vesikelillä ei ole niin liukasta.

  VastaaPoista
 9. Ompa koirapoika hieno mies, kun ei turhia pissaile, vaan odottaa "jalat ristissä" kuten hauskasti sanoit:) Olen varmaan vähän vanhanaikainen kun en ymmärrä koirien tai ylipäätään eläinten pukemista, mutta toki tämmöset reumasäärystimet ovat ihan paikallaan.

  VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.