sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Ei mitään stressiä haasteista...

...mutta luin nyt vähän helpompia kirjoja.


Haasteen kohtaan 6. Kirjassa on monta kertojaa. Tämä on niitä lukemattomia lahjakirjoja. Tarina jäi kesken, mutta en aio hankkia lisäosia.


Melko itsestään selvästi kohtaan 24. Kirjassa selvitetään rikos. Tämä oli ihan kiva. Pakkasen Anna Laine kirjat ovat minusta hänen parasta tuotantoaan.


Tämähän sopii loistavasti kohtaan 13. Kirja "kertoo sinusta". Suolistobakteerit ovat meidän kaikkien elämää. Luin viime yönä, kun olin mummoilemassa ja oma kirjani lopahti. Tämä on uudenlaista lastenkirjallisuutta, jonka tyttäreni osti joululahjaksi kummitytölleen eli vanhemmalle mummotettavalle. Hyvä kirja. Suosittelen lämpimästi kaikille.



Kasvimaalla kävin. Avomaankurkut istutin. Näyttää aika onnettomalta. Eivät ole Possulta saatuja siemeniä vaan jotain vanhoja pussin pohjia. Possun kurkut säästin ensi vuoteen, jolloin kuvittelen kasvimaan olevan paremmassa kuosissa.

Nyt on kiire. Hierojani järjesti yksityisleffanäytöksen kotonaan. On juostava.

9 kommenttia:

  1. Oikea meininki, ei turhaa stressiä. Haasteesta saa varmasti pontta lukea aivan uudenlaisiakin kirjoja.

    Mukavat alut jo kurkuissa.

    VastaaPoista
  2. Milloin sinulle sopisi tavata? Kyselen muidenkin aikatauluja. Onko paikkaehdotuksia? Junaradan varessa on hyvä tavata, niin kaikki pääsevät helposti paikallle.

    VastaaPoista
  3. Itsellä luvussa Kohti talvisotaa, venäläisen kirjoittajan näkemys. Kirjoitti sen jo seiskytluvulla mutta pisti jäähylle kunnes NL romahti. Ylen on mielenkiintoinen, syy- ja aseuraussuhteet kokolailla eri näkökulmasta. Tuo brteerikirja voisi olla kiva lukaista=)

    VastaaPoista
  4. 7949. Pian tulee komea luku 8000 täyteen.

    VastaaPoista
  5. 7971 näyttää kävijälaskurisi tänään. Kaikki SNY- pikkareissa mukanaolleet haluavat tulla kanssamme kesätapaamiseen. Haluaako sinun ystäväsi tulla mukaan? Laitan sulle sähköpostiin tapaamispäiväehdotuksia.

    VastaaPoista
  6. Minä lasken tasaluvuksi vain ne, joissa on kaikki numerot samaa eli seuraava "tasaluku" on 8888.
    Tapaaminen sopii lähes milloin vain kesäkuun viimeinen viikonloppu ja myös heinäkuun viimeinen viikonloppu on varattu. M-L tuskin tulee. Riippuu paikasta. s-postini on repukoi at gmail.com

    VastaaPoista
  7. Minä olen pähkäillyt, että mitä ihmettä minä lukisin tuohon kohtaan "kirja kertoo sinusta", mutta sinähän olet keksinyt nerokkaan ratkaisun tuohon. Ehkä minäkin etsin sitä varten jonkin ihmisen fysiologiaan liittyvän kirjan.

    VastaaPoista
  8. Minun piti sijoittaa tuo kirja johonkin ja kun luin listaa, totesin, että tämä on paras kohta.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.