sunnuntai 25. kesäkuuta 2017

Ruotuun palattu


Taas vain säällisiä syömisiä säälliseen aikaan.

10 kommenttia:

  1. 8717. Millä säällä saa syödä?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Susanna. Olet kiltti.
    Säällinenhän kait tarkoittaa, että on sää, eli silloin saa syödä, kun on sää. Herkuton päivä tietenkin - oliko se kerran viikossa. Ja minulla sääntely seitsemän jälkeen. Eihän täss muuten päästä tavoitteisiin.

    VastaaPoista
  3. Ehdotan runojen lukeimista herkuttelun sijaan, siis sanoilla herkuttelua, kaloritonta ja kaunista? Repullahan on kirjasto omasta tkaa, me muut voimme lainata kirjastosta tahi muistella kansanlaulun tai iskelmän sanoja. Varsinkin kun tarjotaan herkkuja voi hämmentää tarjoajat runon pätkällä...Suunnittelin meneväni työpäivän jälkeen kirjastoon. Jotakin apua tarvitaan juhannuksen jälkeen. Vierailimme herkullisen ruokapöydän äärellä sukulaisissa. Uimisen esti lokkivartio rannalla, kolmen pikkuisen palleron vuoksi.

    VastaaPoista
  4. Anteeksi Repu ja muut, mutta pakko kertoa: Siskon kotikaupungissa on paikka, josta saa ihania jäätelö- ja vohveliannoksia. Aion syödä tulevalla viikolla yhden sellaisen :)

    VastaaPoista
  5. Onneksi säitä on monenlaisia :D

    VastaaPoista
  6. Onneksi Possu ei asu Pöllön siskon kaupungissa. Tosin ihania jäätelöannoksia saa Heseltäkin ja SpiceIcen Kinuskikuumalähde vie kielen ja hampaat mennessään. Nyt tuli nälkä!

    VastaaPoista
  7. Ilman anteeksipyyntöjä - laivan aamupala oli aivan järjetön, kolme pöytää ruokaa, pakki pyöreänä piti pyöriä hetkeksi hyttii huokailemaan=)

    VastaaPoista
  8. Laivalla on paljon syömistä, mutta harvoin kaikki hyviä. Possu ei kadehdi ;)

    VastaaPoista
  9. Syöminen, mikä ihana tekosyy.
    Nauttiminen on aina hyvä juttu eli jos ruoka on hyvää, niin mikäs siinä.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.