tiistai 13. kesäkuuta 2017

Kuinkas sitten kävikään?


Satoihan meillä tänäänkin. Huomenna ei pitäisi. Menen kuitenkin aamulla kuntosalille enkä kasvimaalle. Pakkasin mukaan uimakamatkin, mutta ihottuman aste määrää, menenkö altaaseen. Haluaisin uida, mutta jos kutina on kohtuuton, tyydyn pelkkään kuntosaliin. Menen ohjatulle tunnille, jossa on ensin yhteinen lämmittely, sitten kuntosali ja lopuksi yhteinen venyttely. Sen venyttelyn takia menen tuollaiseen vaihtoehtoon.

Tänään tuli outo käänne muuhunkin kuin hallituselämään. Minunhan piti vain kasvattaa lihaksia ja antaa läskien olla, mutta jotenkin tulin haastaneeksi Possun laihdutuskimppaan. Ja kun Possu otti haasteen vastaan, niin se on miinus viisi kiloa kesän aikana eli puoli kiloa viikossa. Tavoitteen saavuttaminen vaatii sitten syömistenkin kyttäämistä. Lupasin näin ensi alkuun yrittää olla viisi päivää viikossa ilman herkkuja. Minullehan suklaa, karkit tai pulla ei ole ongelma, mutta punaviini on. Se on sitten raittiita viikkoja. Vaikeampaa on se, että lupasin ne viisi päivää olla mässäämättä iltaisin eli illalla vain marjoja, hedelmiä tai kasviksia. Näitä nyt siis ensi alkuun yritän. Katsotaan, miten jatkossa käy - ja pystynkö edes näihin.

7 kommenttia:

  1. Marjat ja hedelmät maistuu ihan hyvältä kyllä illalla, jos vaan saa aikaseksi niitä hommattua ja muistaa syödä. Kyllä Possullakin on paha tapa syöpötellä yöllä, joten se ohje sopii kyllä Possullekin hyvin. Makeista luopuminen on pahempi juttu.

    VastaaPoista
  2. 8035. Tää ei ollu Possun paino, vaan se luku, mitä täällä piti kytätä.

    VastaaPoista
  3. Mikä tämä painon kyttäys jos ei terveysriskin vuoksi? Sama kuin meidän kyttäys luvusta, alkaa ahdistaa itsessään? Mene ja tidä, luvut kyllä sinänsä hauskoja mut silti aputiedettä
    Hyvä olo ei ole luvuista kiinni..

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä sinulle ja Possulle! Mielenkiinnolla jään odottamaan, miten teillä sujuu. Minäkin haluan laihtua 5 kiloa ja enemmänkin. Tämän viikon olen mennyt niin, etten ole syönyt hiilihydraattia. Paitsi mieheni tekemiä uunikasviksia söin ja niissä oli bataatti.

    VastaaPoista
  5. Vaihtelevia ilmoja on pidellyt, eilen tuli vettä kaatamalla ja tänään on aurinko paistanut♥ Mukavaa kuluvaa viikkoa sinulle♥

    VastaaPoista
  6. Hieno Repu ka Possu! Mulla on luja luotto teihin 👍.

    VastaaPoista
  7. Kiitos kommenteista ja kannustuksesta.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.