lauantai 1. joulukuuta 2018

Imax


Eilinen leffaelämys ilmeisesti pehmensi pääni, kun tuli lukihäiriö tuossa kalenterissakin. Mutta se on nyt korjattu ja Saga avasi pelin. Mutta eilisestä.


Kyllä Imax on maineensa veroinen, asettaa leffaelämyksen ihan omaan luokkaansa. Tykkäsin, tykkäsin. Toiseen kertaan näin Ihmeotukset 2: Grindelwaldin rikokset. Ekalla kerralla oltiin Scape-salissa, joka sekin on huippuluokkaa, joten oli vertailupintaa. Imaxin liput on toki kalliita, mutta joskus voi ihan nautinnon vuoksi käydä - etenkin, kun lapsi varaa liput valmiiksi.


Kauppakeskuksen jouluvalaistus on nyt perinteisestä poiketen


aika yltiöromanttinen.


Metroasemallakin oli uudet taideteokset.

Shiba tuli meille yökylään, kun omistajansa juhlivat yhteiselämänsä alkua. Pitää viedä koirat kohta koirapuistoon, kun on kovin aurinkoista ja kaunista ulkona. Mutta jos ensin vähän neuloskelisin, kun nyt jo kykenee. 

Kangaspinoni ovat edelleen pitkin poikin lattialla, kun on ajatus järjestellä nekin ja laittaa kiertoon jotain, mistä tiedän, etten niitä ikinä käytä. Järjestely ei nyt nappaa, mutta ennen itsenäisyyspäivän aattoa on tarkoitus saada ne pois, jotta voin nautiskella linnan juhlista.

7 kommenttia:

  1. Siis miten piste meni Sagalle, kun ei hän edes kommentoinut mitenkään? Nyt en ymmärrä!

    VastaaPoista
  2. Minä ihmettelin samaa kanssa?

    Itse myöhästyin kun olin kaupassa ostamassa pipareita.

    VastaaPoista
  3. IMAX löi siis Repun ihan pihalle;DDDD Paljon ne liput sinne oikeen maksaa? Luin uutisen tuostakin mutta niin kuin et sinäkään, se ei kertonut kuinka paljon on paljon...

    Mukavaa koiralaumailua...hauhau!

    VastaaPoista
  4. Anteeksi Susanna. Ajatuskatko.

    Ja anteeksi koko muu Suomi kaikesta. Tekisi mieli lyödä hanskat tiskiin kerta kaikkiaan.

    Minähän tykkään leffoista vaikka nykyisin käyn harvoin erinäisistä syistä ja kyllä isolta kankaalta hyvällä äänentoistolla saa elokuvasta enemmän, joten Imax tuntui hyvältä. Peruslippu sinne on 21,90, mutta erinäisillä sarjalipuilla pääsee lähes puolet halvemmalla. Ja maksaahan halvimmatkin päivänäytökset 8 euroa. Minä maksoin 15 euroa tyttärelle vaikka hän oli ne halvemmalla saanut.

    VastaaPoista
  5. Saat anteeksi! Vaikkei sulla ole edes mitään anteeksipyydeltävää. Imax sekoitti todellakin sinut. Ehkä sun pitää mennä heti uudestaan leffaan, niin tilanne korjaantuu. Äläkä vaan lyö hanskoja tiskiin nyt, kun mä oon kerrankin johdossa Repun legendaarisessa joulukalenterissa. Hetken saan nauttia tästä voittajafiiliksestä. Ja mun piti ottaa löysin rantein kaikki joulukalenterit...

    VastaaPoista
  6. Ei Repu, et varmasti lyö hanskoja tiskiin. Murr.

    Nauti elokuvista, nauti Oodista.
    Kun olen käynyt sen tarkistamassa ja hyväksi todennut, sen jälkeen teemme treffit sinne, sopiiko?
    (Eka kerralla en uskalla luvata, kun lupasin jo tulla ajoissa kotiin ja käynti on muuten bisniskäynti Kuljettajasirkkusen kanssa. Mutta suunnitelmathan voi aina muuttua ja kirjastohan on toinen kotini)

    Eihän se senkin hassu sinun vika ole, jos päättäjät tekevät hulluja päätöksiä (niin kuin esimerkiksi Malmin lentokenttä), joita täältä maaseudulta käsin on hyvä arvostella.

    Saat hei multa vaihtarina meiltä yhden oikein järjen riemuvoiton: tehtiin hieno toriparkki (jota kukaan ei halunnut) ja sen seurauksena pääkatu - juuri se siinä ravintolan edessä - kapeni. Toriparkki oli valmis ja kivet katuun nakuteltu paikalleen. Huokaistiin helpotuksesta, keskusta palaa ennalleen. Kissan villat!
    Seuraavana kesänä pääkatu avattiin jostain syystä uudelleen, oli koko kesän auki - tervetuloa vaan vieraat! - ja syksyllä oli taas kivet nakuteltu paikalleen. Hienoa!
    Tänä kesänä pääkatu on ollut KOKO kesän auki ja osin suljettu liikenteeltä.
    Että osataan sitä meilläkin :D :D

    Huomista odotellessa - kyllä me pisteistämme huoli pidetään ;)

    VastaaPoista
  7. Tulin katsomaan joko ois avautunu, mutta ei ollu...

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.