lauantai 29. joulukuuta 2018

Väliaikaraporttia


Välillä on ollut ihan talvista. Innokkaimmat ovat hiihtäneet urheilikentän ympärille tehtyä latua ja etenkin lapset ja nuoriso ovat luistelleet. Meillä tehdään ladut ja jää heti, kun vain mitenkään voi. 

Nyt sataa vettä. Lunta on edelleen ja aivan käsittämättömän liukasta. Onneksi sain naapurilta liukuesteet kuomien kantapäihin. Hissukseen köpötellen ulkoilu onnistuu.

Koneeni pätkii pahasti, joten älkää ottako henkilökohtaisesti, kun en käy kommentoimassa tai ota kantaa mihinkään. Kone kun sammuttaa itsensä ihan ykskaks, eikä suostu kaikkia sivuja avaamaan. Saas nähdä, meneekö tämä läpi.

Uutta vuotta vietetään pimennysverhojen takana Koirapojan kanssa ja toivotaan, että onnistutaan valitsemaan sellaiset ulkoiluajat, ettei ihan heti räjähdä vieressä.

3 kommenttia:

  1. Läppärin ydin läpättää, voi pahus!

    Kävin allekirjoittamassa kansalaisaloitteen ilotulituksien lopettamisesta, ihan joutavaa hupia siihen nähden kuinka paljon menee rahaa taivaalle ja kun eivät näköjään opi ampumaan ihmiset raketteja ilman että silmiä, käsiä ym räjähtelee siinä sivussa, elukatkin ihan vauhkoina, pois moinen kapitalistinen turhuus!!

    VastaaPoista
  2. Hanki pikimmiten omat liukuesteet kenkiin tai kalliit, mutta turvalliset nastakengät. Minulla on nastakengät, mutta tänä talvena en ole vielä käyttänyt. Sievin leveälestisissä talviKengissä on erinomaiset pohjat, niillä olen pärjännyt. Yhden kerran, ihan omassa pihassa olen kaatunut kun lumen alla oli paljas jää. Siinä tossu luisti ja lensin komeasti selälleni, löin ranteesi, takapuoleni kastui ja takaravioon saattui kun myssykin lensi päästä. No, siitä kaikesta toivuttiin, kaulan kipu kesti viikon. Suosittelen siis liukuesteitä turvaksesi. Toivon oikein hiljaista ja turvallista vuodenvaihdetta!

    VastaaPoista
  3. Hyvä Sus'! Koirapoika kiittää.
    Minulla on Sievit, mutta näillä jäätiköillä ainoa mikä auttaa, on tasainen hidas tallustus.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.