keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Haastava vuodenvaihde


Haastava oli aamulenkkikin. Tuuli välillä niin, että oli vaikeuksia ponnistaa eteenpäin. Ja kevyt lumikerros peitti jäätiköt. Meidän ahkerat ulkoilualueiden kunnostajat kyllä olivat jo ajelemassa hiekoitustraktoreilla, mutta kuljettiin myös väärillä urilla. Liikun nykyisin niin varovasti, että koko kroppa on jännityksestä jumissa. Mutta kun päässä kaikuu niin selvästi se ääni, mikä kumahtaa, kun takaraivo osuu jäähän. Joten köpöttelen.
Ei päästy evakkoon aatoksi ja edelleen kärsitään seurauksia. Koirapoika vapisee hississä, kun pelkää, jokso ulkona räjähtelisi. Sanovat, että vähän oli räiskettä, mutta kyllä meille riitti. Alkoi onneksi vasta kuudelta, mutta loppuikin vasta aamuneljältä. Jos ei nyt ihan tauotonta ollut, niin ei Koirapoika hetkeksikään lopettanut panikointia. Pelkäsin välillä, että se kuolee kauhusta. Ja pitihän jonkun eilenkin vähän ammuskella. 


Aloitin eilen tietenkin haasteisiin vastaamisen. Tein tuohon sivuun taulukon, johon merkkaan kertymät. Leffat ja kirjat löytyy kulttuurisivulta. Eilen katsoin mustavalkoisen Palmun. Ja uutena elämyksenä katsoin eka kertaa elämässäni presidentin uuden vuoden puheen. Tuollaiset juhlapuheet on minusta aika joutavia.


Possun iloksi laitan kortin, jonka sain Taiwanista. On minusta jotenkin ällöä, kun laatikot avautuu toisen mahasta. Minulla on jotain ongelmia kaikenlaisten kolojen suhteen. Trypofobia vaivaa. Joten ihan vain tällainen pieni kuva.

13 kommenttia:

  1. No voihan nenä (tekisi mieli kiroilla, mutta olen hieno nainen) Koirapojan vuodenvaihdetta! Toivottavasti se saa taas pian luottamuksensa takaisin. Meillä räiskittiin aika maltillisesti ja ihan aikarajoissa. Pornaisissa kunta ja yritykset järjestivät ilotulituksen asukkailleen. Moni katsoi sen, eikä ostanut omia raketteja. Toivottavasti adressi ilotulitteiden myynnin kieltämisestä yksityishenkilöille menee läpi. Ainakin allekirjoituksia on riittävästi.

    VastaaPoista
  2. Possukortissa Dalimaista fiilistä.

    Säästän muilta vaivan eli Trypofobiaa kutsutaan myös nimellä reikä- ja rykelmäkammo.

    VastaaPoista
  3. Voi Koirapoikaa ja muita pelokkaita eläimiä! Onkohan missään rauhallista pommisuojaa minne voisi paeta ääniä uuden vuoden yöksi ja ihan ilmaiseksi? Nyt onnittelut hienojen haasteiden ensimmäisistä toteutuksista.

    VastaaPoista
  4. hassu kortti. Ja monenlaista löytyy possun masusta. Kun voisikin avata mahasta laatikoita ja tyhjentää kaiken pois. :D

    VastaaPoista
  5. Voi koirapoikaa, toivottavasti jo helpottaa. Ulkona on paikoin liukasta kävellen kuin autollakin, joten varovainen saa olla liikkuessa.


    Kiitos Possulle sanan selvittämisestä. Sivistyin taas piirun verran.


    VastaaPoista
  6. Kiitos mutta sanan selvitti Sus

    VastaaPoista
  7. Koirapoika jatkaa panikoimista pimeällä. Ulkona menee valoisaan aikaan hyvin mutta hississä vapisee. Nyt paistaa aurinko joten ulos pakkaseen.

    VastaaPoista
  8. http://www.rajatraiskeelle.fi/ on kansalaiaaloite , jolla on tarkoitus saada rajat ilotulitteille. Mukana on 14 potilas-,terveys- ja eläinjärjestöä. Lisää vaan allekirjoituksia. Nyt yli 61 000 allekirjoitusta. Lisää mahtuu.
    Itsellä ei koiraa, mutta tutuilla.. Itse en pysty sen katkun takia olemaan ulkona.

    VastaaPoista
  9. Tuttu on. Toivottavasti menee läpi, mutta me etsitään kuitenkin joku hiljainen kolkka.

    VastaaPoista
  10. Tuhat kiitosta Repu postistasi! Sinä olet kyllä ihan uskomaton ilahduttaja. Minä kun onnistuin arvaamaan vain yhden kirjan joulukalenteristasi.

    VastaaPoista
  11. Paketti saapui eilen. Kiitos! Lanka neuloutuu taatusti huiviksi jossakin vaiheessa.

    VastaaPoista
  12. Hyvä, että omituiset pakkaukset kelpasivat postillekin.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.