keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Kaikki minut jättää

Voisikohan sitä soittaa terveyskeskukseen ja pyytää lääkärinaikaa. 
Kun syytä kysyttäisiin, sanoisi:
- Sydämeni tuntuu hauraalta.

(huonompi homma, kun tuntuu, että meni ohi tuo flunssanpoikanenkin, enkä ehtinyt soittaa)


Olen sujuvasti potenut tässä päiväkausia ja nyt en ole koko päivänä muistanut juoda finnrexiniä. Yöksi kyllä ajattelin ottaa, jos tältä punkun kiskomiselta muistan. Yskänlääkettä sentään aamulla nappailin, kun meinasi kylkiluut natista liitoksistaan yskimisen voimasta. Ja nenähän on aina tukossa, joten sitä voi suihkutella. (Vuosia sitten yksi työpaikkalääkäri suositteli, että käytän kaikkia nenäsuihkeita ahkerasti, enkä välitä niistä "vain tilapäiseen käyttöön" -pelotteluista. Minulla oli jatkuvasti poskiontelotulehduksia. Se oli hyvä lääkäri. Ei ole sen jälkeen poskiontelot päässeet mätänemään.)

Koneongelmanikin ovat tilapäisessä hoidossa. Minulla on sellainen uusi innovaatio kuin kiinteä läppäri, eli pelittää, kun on tiukasti piuhalla seinässä kiinni. Mutta kuka nyt haluaisikaan kantaa läppäriään mukana tai käyttää langatonta nettiä. 

Sen verran tästä kuitenkin vielä avaudun, että minähän olen tuon ifolorin ylläpitäjä, joten taas olin kuvakirjaa tehnyt melkein valmiiksi, kun läppäri sulki itsensä ja tuhosi koko kirjan. Mutta ei hätää. Laitoin piuhan seinään ja aloitin kirjan alusta. Osa kuvistakin oli tuhoutunut, mutta niitähän on muutenkin liikaa. Ja onneksi tuo flunssanpoikanen on estänyt ulkona haahuilun. On ollut niin kauniita ilmoja, että jos olisi parempi kunto, olisin varmaan sortunut ulkoiluun. Nythän on silleen kiva, että jos kunto paranee, niin säät huononee ja voin edelleen pysyä sisällä ja tehdä uudestaan sitä kuvakirjaa.

Kivaa jatkoa vain teillekin. On säitäkin pidellyt.

6 kommenttia:

  1. Voi ei, toivottavasti voit jo paremmin. Sydänparka tekee töitä yötä päivää joka sekunti, joskus se ehkä vähän väsähtää mietin itsekin sykysyllä... ikäviä ovat flunssat ja yskät, toipumista. lujille ottaa taas kerran, jos ei olisi perustautia, ehkä sitä pärjäisi paremmin, suihkimisiin:)

    VastaaPoista
  2. Katselin juuri sanomatalon kamerasta että nyt on hyvä ulkoilukeli sielläpäin, kunhan vain näkisi jotain.....;D
    Asenne on Repulla kohdillaan, joskin olen aistivinani hienoista sarkasmia, ei kai nyt sentään:O

    VastaaPoista
  3. Hyvä, että asiat ovat kunnossa: punkkua ja tekemistä riittää, se on pääasia ;)

    Läppäri = kannettava tietokone = langaton netti = yliarvostettua. Turhaa. Parempi on pistää kone seinään kiinni. Eipähän ainakaan karkaa. Pysyy kiltisti paikallaan, kotona. Ja istuupa itsekin paikallaan. Mutta sitä punkkua siihen ei saa kaataa, siitä se ei tykkää.

    Koitahan saada ittes kuntoon!

    VastaaPoista
  4. Minä nökötän sitkeästi kirkasvalolampun kirkkaassa valossa vähintäänkin iltapäivän puolelle. Tiedä sitten, onko sillä vaikutusta mihinkään. Ainakin ruukkubasilikani keittiön ikkunalla rehottavat valtoimenaan.
    Onneksi on Koirapoika uskollisena seuralaisena ja ulospakottajana. Toivottavasti käytit liioittelua tehokeinona. Ettet nyt ainakaan alkoholisoidu sinne asuntoosi.

    VastaaPoista
  5. No voi tuota tautia! Toiovn pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  6. Flunssa alkaa olle eteisen puolella, mutta alkoholismi pysyy. Sarkasmista en tiedä.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.