lauantai 26. tammikuuta 2019

On se hienoa


Kun on talvi. Lunta satelee hissukseen koko ajan ja vaikka lämpötilat vaihtelevat, loskalta on vältytty kävelyteillä. Minulle nämä säät sopivat ja Koirapojalle. Shiba oli täällä yhden päivän hoidossa ja sille se vasta talvi maistui. Väkisinkin nousee omakin mieliala, kun katsoo, miten ihanaa on sukellella lumikinoksissa. On kiva katsoa kaunista maisemaa ikkunasta ja on kiva kävellä ulkona, pakkasilla lyhyemmin.

Hienoa on sekin, kun sain hyvää palautetta kirjoituksistani. Tokihan minä ajattelen, että osa kehuista on vain kannustusta, mutta kait siitä joku hippunen oli ihan todellistakin.

Hienoa on myös, että olen saanut raahatuksi itseni pilatekseen, vaikka olen jälkeenpäin ihan romuna. Uskon, että romuisuus siitä hissukseen vähenee, kunhan vain jaksan. On kyllä edelleen - tai taas - yskää ja nuhaa, mutta näinhän on lähes aina tällä lämmityskaudella. Sisäilma on niin kuivaa.

Tänään alkoi ystävänpäiväsukkakalistelu. Ajattelin osallistua, mutta en oikein osaa valita värejä, enkä lankoja. Pitäiskö tehdä kahdet samantien... Mutta kun en tiedä, millaiset niistä nyt tulee. On tämä vaikeaa. On paljon muutakin, mitä pitäis neuloa. Aikaa menee pyöritellessä noita lankoja.

Ja nyt mummoilemaan.

5 kommenttia:

  1. Talvi on kiva. Peukut sekä kehuille että pilatekselle. Lunssat ei oo kivoja. Paranemisia Repullekin!

    VastaaPoista
  2. Näillä keleillä olen elementissäni!! On myös talviunijakso meneillään, viisi viimeistä yötä 9-11 tuntia unta palloon, maistuu sekin=)
    Kyllä on kuin postikortissa liikkuisi kun ulkona menee<3

    VastaaPoista
  3. Tykkään enemmän näistä keleistä kuin menneestä kesästä, helpompi on olla.
    Onneksi on meillä on ollut sopivat pakkaset, kun en voi missään sanoa sitä k:lla alkavaa sanaa. Kun en yhtään tiedä missä naapurin mies piileskelee, sehän voi olla vaikka meidän sohvan alla - vaikkei ole koskaan meillä käynytkään. Lupasin nimittäin kesällä, että jos tähän vuodenaikaan valitan, niin saa antaa lumipesut :)

    Kehut on aina mukavia eikä niitä minusta kannata sen kummemmin analysoida - ottaa ne vain vastaan ja olla niistä iloinen.
    Me suomalaiset ollaan turhan vaatimattomia, eikä tahdota uskoa, että meitä kehutaan ihan tosissaan. Pois turha vaatimattomuus ja opetellaan olemaan iloisia saaduista kehuista, eikös niin?
    Tiedän, se ei ole niin helppoa kuin miten sen sanoo.

    Shibasta tuli mieleen se elokuva, se joka just vähän aikaa sitten tuli, se... Hachiko. (Viime vuoden puolella se taisi olla :D )
    Katseltiin se AM:n kanssa ja mulla taisi kulua yksi taskupaketti nenäliinoja sitä katsellessa - se vaan on niin ihana.
    Jos oikein muistan, niin Poika on käynyt ihan paikan päällä katsomassa ja ottamassa kuvan siitä patsaasta.

    VastaaPoista
  4. Todella kaunista on meilläkin, kun lumi peittää maiseman. Nastakengillä käyn kävelyllä ja nautin. Onneksi olkoon, kehut ja kiitos ovat ansaittuja. Mummoilu, parasta puuhaa!

    VastaaPoista
  5. Kehut on kivoja.
    Säät on aina mukavia, mutta kyllä tuo viime kesä oli minullekin aika rankka paikka.
    Hachiko on sellainen nyyhky, että minullekin tuli kyynel silmäkulmaan.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.