lauantai 25. toukokuuta 2019

Sadeaamun mietteitä


Yöllä oli lätäköittänyt joka paikan ja äsken satoi kaatamalla. Nyt kuitenkin näyttää kirkastuvan. Kyllä pitäisi pysyä suunnitelmissa. Jos on päätetty sataa, pitäisi sataa sitten. Menee elämä aina ihan sekaisin, kun tehdään tuollaisia äkkipäätöksiä. Olin ajatellut hyödyntää sadepäivän sairaalavierailuun, mutta nyt en saa selvää, mitä potilas tahtoo. Siellä on jotain tapahtumaa tänään. Kyse on useamman tunnin matkustamisesta, joten ihan noin vain ei siellä käväistä. 
---
Olisi myös taloyhtiön siivouspäivä, voisin sukeltaa vinttiin ja raahata turhaa roinaa jätelavalle. Mutta se on jotenkin niin vastenmielinen ajatus. Pitää yrittää ottaa joku päivä kesällä ja käydä läpi sitä roipetta. Lajitella valmiiksi seuraavaa siivouspäivää silmälläpitäen. Vinttikomerossa on ties mitä ja ties kenen.
--- 
Ehkä otan itsestäni niskaotteen ja menen kuntosalille. Olen niin kankea ja huonossa hapessa, ettei kukaan uskois. Olisi aika ottaa ryhtiliike Possun malliin. Mutta kun en oikein usko koko ryhtiliikkeeseen - siis omaani. Possun ryhtiliikkeeseen uskon ilman muuta.

 

Kasvimaalla olen nyhertänyt tuntikausia. Se on osasyy kroppani kankeuteen, mutta oikeastihan syy on venyttelyn puutteessa. Hirveästi siellä nyherrän, mutta jälkeä syntyy hitaasti. Mitään en vielä ole laittanut kasvamaan, mutta ehkä pitäisi. Minun on vain vaikea toimia, kuten järkevät ihmiset eli tahdä ensin penkki ja istuttaa ja sitten miettiä, tehdäkö jotain ympäröiville alueille. Minun vain pitää käydä järjestyksessä koko alue läpi. Huono luonne. Ei voi mitään.
---
Yritin kaivaa kuvaa, jossa näkyisi, miltä tämä puoli ennen näytti, mutta ei ole. Pitää ottaa kuva siitä toisen puolen viidakosta ennenkuin syöksyn sen kimppuun.

3 kommenttia:

  1. Kasvimaa ja sen kunnostus, mahtavaa! Kävin eilen Poliisikoulussa ja ympärillä vilisi hyväkuntoisia, nuoria ja hoikkia henkilöitä. Toivoin, että jotakin tarttuisi mukaan... Lähetän sitä taikaa sinullekin. Järjestelyt ja tavaran hävittäminen on asioita, joihin tarvitaan ihan oma hetkensä jotta homma toimii. Toivon sateiden antavan hyviä puutarhaolosuhteita ja rentoutta oloon. Itseäni yritän saada liikkeelle erityisen rennosta olosta, edes maitokauppaan, kun neulominen nyt niin miellyttää.

    VastaaPoista
  2. Repun painotavoite elokuun loppuun voisi olla tasan 80 kg. Eli 5 kiloa, yks kilo enemmän ku Possulla, koska Repu on kunnianhimoisempi ;) Toisaalta Possulla on enemmän painoa, joten sen pudottaminen pitäis TEORIASSA olla helpompaa. Mutta ei liian epärealistista tavoitetta. Väitän että meidän kummankin tavoitteissa on ihan täys työ.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Emäntä. Kaikki taika on tarpeen.
    Ja kiitos Possu. Tavoite on hyvin maltillinen ja saavutettavissa, jos motivaatio riittäis.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.