lauantai 18. toukokuuta 2019

Tuoksussa tuomien


valkoisten kukkien
---
On kesä hienoa aikaa kaikista ongelmista huolimatta. On kiva katsella vehreyttä ikkunasta. On kiva kuunnella lintuja koiralenkeillä. On mukavaa, kun on lämmintä. On mukavaa, kun löytää varjopaikkoja.


Yöt saisivat lämmetä, jotta saisin nuo kesäkurpitsat ja kurpitsat ulos kasvamaan. Nyt pyörittelen niitä parvekkeelle-sisään koko ajan. Etenkin nuo jättikurpitsat ovat kovin kylmänarkoja. Parvekkeen voisin ottaa aamukahvikäyttöön.


Fiksasin tuossa joutessani painotaulukkoakin. Turhaa noita sadan gramman heittoja on viikottain merkata. Nyt näkee paremmin nousevan suuntauksen. Siinä puhutaan kiloista ei grammoista.


Ja vielä sunnuntaikuva, kun en niitä tahdo muistaa.
---
Kohta mennään Koirapojan kanssa kuvauksiin. Katsotaan, saako ammattilainen parempia kuvia.

3 kommenttia:

  1. Ulkona on nyt niin huumaava tuomien tuoksu, aivan ihana ♥
    Tänään olikin oikein mahtava päivä♥

    VastaaPoista
  2. teil tuomet jo täydessä kukassa, tuoksu varmaan päätä huimaava! kävimme iltakävelyllä tutuilla ahteilla katsastamassa tuomien tilanteen, tuoksu jo paljasti kaukaa kukinnan olevan aluillaan. päivä vielä ja kukat ovat valoisilla paikoilla täysin auki, varjoisimmilla vasta viikon päästä.
    vai pääsee Koirapoika valokuvaamoon, toivottavasti saamme nähdä kuvan myös blogissasi.
    tuo sunnuntai kuvasi mukava tapa, siitä näkee hyvin vuodenkulun kierron:))
    joskus itsekin olen osallistunut haasteeseen, missä kuvattiin teemalla "mitä näen ikkunasta aamulla". pitäiskin ottaa taas kuva makkarin ikkunasta etupihalle...
    täällä aamu valkeni pilvisenä, lämmin yö ollut ja hyvä niin, koska jätin osan taimista yöksi kasvariin. kuten kirjoitit, taimien kuskailu ulos-sisään-ulos on aika moista hommaa. puolipilvinen päivä varmaan hyvä myös Sinulle!

    VastaaPoista
  3. Mukava aamu, ihanan vehreää. Tuomet on mukavia, mutta kaukaa. Olen auringon lisäksi allerginen myös tuoksuille.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.