maanantai 27. toukokuuta 2019

Suomi on uusi maailmanmestari


En ole mikään urheiluintoilija, mutta kun Suomi voittaa, pitää katsoa. Nyt katsoin Ruotsi ja Venäjä voitotkin, loppuottelun lisäksi ja pitää sanoa, että oli ilo seurata Suomen peliä. Suomalaiset pelasivat joukkueena, mikä oli kyllä suurin syy voittoon - ja toki uskomaton Lankinen, joka oli maalissa täysin läpäisemätön. Kanadan heikkous oli suuret tähdet, jotka halusivat loistaa. Yhteispelillä sujuu paremmin. Valmentaja oli onnistunut luomaan vahvan yhteisöllisyyden, jossa jokainen auttoi jokaista. Hienoa peliä!


Sade on tauonnut, mutta maa on märkä ja väsyttääkin tuo yövalvominen. Voitonjuhliahan piti vielä hehkuttaa voiton jälkeenkin. Kuntosalille en tänään jaksa, mutta palstalle tekisi mieli. Päikkärit voisi olla varteenotettava vaihtoehto. Possun venytykset pitää tietenkin raahautua läpi, oli mikä oli. Painosta ei onneksi tartte sanoa mitään. Ilmoitan jatkossa vain kuukauden ensimmäisen päivän painon. Siitä näkee hyvin, mikä on suunta.


Muistaakohan joku, kun ilmoitin tilaavani kauniinvärisiä lankoja, kun tekee mieli tehdä jotain räiskyvää. No, tulos ei ollut ihan sitä, mitä toivoin. Värit olivat matkalla haalistuneet ihan lällyiksi. Pitäisi tyytyä ostamaan kaupasta ja unohtamaan netti.  Kyllähän noistakin jotain varmaan kehittyy, mutta... Ruskeakaan ei ole oikein ruskeaa. Näin ne lankavarastot suurenee sitä oikeaa etsiessä.


Mukavaa viikkoa kaikille! Muistakaa syödä kasviksia.

5 kommenttia:

  1. Koirapojalla on jo yhtä pitkä heinikko kuin Possullakin. Kasvaa hurahtanut sateessa. Tänään pakko leikata.

    VastaaPoista
  2. Suuret lankavarastot ovat aarre <3

    Eipä tullut uni eilisen matsin jälkeen. Oli se niin huikeaa ja kamalan jännää. Ei tuollaista jännitystä kestäisi ihan joka päivä.

    VastaaPoista
  3. Matsi tuli katsottua ja kyllä jännitti loppuun asti. Kyllä noista langoista saa vaikka mitä. Itse en ole netistä ostanut koskaan lankoja.

    VastaaPoista
  4. hyvä Suomen Leijonat! ottelu oli todella jännittävä, viimeiset minuutit istuin nokka kiinni töllössä, et varmana näin, mis se pikkumusta oikein liikkuu.
    sinulla onkin siellä oikea herkkupelto täynnä voikukkia. nyt on vuoden ehkä parhain aika kerätä kaikkea maukasta suoraan luonnosta lautaselle.
    mukavaa viikkoa myös Sinulle:))

    VastaaPoista
  5. Meni vielä eilinen ilta maailmanmestaruushypetyksessä. Nyt on sitten arki. Heinää ja voikukkia riittää ja sadetta.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.