sunnuntai 26. toukokuuta 2019

Viimeinen sunnuntaikuva


Laiskasti on näitä sunnuntaikuvia tullut ja nyt lopetan kokonaan tältä erää. Ehkä taas joskus jotain.
---
Possun innoittamana päätin julkisesti taas ilmoittaa keventäväni elämää. Salaa mielessänihän olen sen päätöksen jo tehnyt, mutta jos julkisuus auttaisi pysymään ruodussa paremmin. Minulla on tähän ihan lääkärin määräys. On nyt otettu kaikenlaisia kokeita ja pientä häikkää on siellä täällä, sen verran pientä, että elintapojen parannus auttaa. Seuraava vaihe on jotain troppia. Minähän inhoan lääkkeitä, joten nyt pitäisi olla motivaatiota. Kumman vaikeaa se kuitenkin on, etenkin tuon syömisen säätelyn suhteen, miten vaikeaa on jaksaa pitempään. Mutt yrittänyttä ei laiteta.
---
Aurinko hiipii esille eli olisi hyvä kuokkimissää. Jätän kuitenkin väliin ja matkustan toiseen kaupunkiin. Niin on jäykkää elämä. Pitää kokeilla Possun antamat venytykset ennen lähtöä.
---
Mukavaa sunnuntaita itsekullekin säädylle. Illalla katsotaan taas lätkää!
---
Päivän mietelauseeksi hevonen sanoo:

The Rocking Horse
Ambition is crucial element in achieving your goals, but a rigid drive to succeed can blind you to your true calling. Focus on your own development and real success will be yours.

eli suora suomennos:

Keinuhevonen
Kunnianhimo on välttämätön tekijä, jotta saavutat maalisi, mutta jäykkä pyrkimys kohti menestystä voi estää sinua näkemästä todellista kutsumustasi. Keskity omaan kehitykseesi niin todellinen menestys on sinun.

6 kommenttia:

  1. Hieno on näkymä! Tsemppiä sinulle kevennykseen! Tuo mietelause kuulosti oikein hyvältä! Mukavaa sunnuntaipäivää♥

    VastaaPoista
  2. Hyvää matkaa ja tsemppiä kaikkeen uuteen. Tavoitteita ja uusia alkuja kaipaa jokainen. Venytykset tulevat tarpeen myös minulle.

    VastaaPoista
  3. Niin. Julkisuus asettaa enemmän paineita ottaa juttu tosissaan. Mutta katotaan, miten käy. ;D Tsemppiä meille molemmille!

    VastaaPoista
  4. Hevonen tietää, että hyvin meille kaikille käy.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.