perjantai 19. heinäkuuta 2019

Leijonakuningas


Uusi versio nähty. Nykytekniikka on ihmeellistä. Mutta... Pitää katsoa vielä se vanha. Sen vanhan taika elää minussa edelleen vahvana. Imaxissa tämä uusi kyllä pääsi oikeuksiinsa. Oli muutamia käsittämättömän hienoja kohtia (esim. pillerinpyörittäjän matka), Simban vaellus hiekkadyyneillä, maisemat yleensäkin ja kyllä, kyllä ne eläimet näytti niin aidoilta.
---
Väsyin noihin kirja/leffat/museot-kategorioihin. Laitan kaiken vain aikajärjestykseen. Moni jaksaa miettiä, mihin luokkaan joku kirja tai leffa menee, minä en.
---
Hauska tuo listani 50-100.  Kortteja 67, lenkkejä 1, kokemuksia 2. Eikä yhtään ajatusta koko kuluvana vuotena. Pitäiskö ruveta ajattelemaan?

5 kommenttia:

  1. Hih...ajatuksiahan tulee ihan solkenaan :) oli listaa tai ei!

    VastaaPoista
  2. Hassu, ajattelethan sä koko ajan, kaikenlaista :)

    VastaaPoista
  3. nuo listasi ovat kyl tosi mainioita. harrastat todella monipuolisesti erilaisia juttuja, nostan hellehattuani Sinulle!
    itse käyn elokuvissa ja teatterissa vain pari kertaa vuodessa, taidenäyttelyitä tulee koluttua sit huomattavasti useammin. kesällä en malta lukea edes kirjoja, olen niin paljon ulkona kuin mahdollista.
    mukavaa sunnuntaita Sinulle Repu:))

    VastaaPoista
  4. Leijonakuningas on yhtä ihana kuin listasikin. Ihmeellisiä ovat nuo nykyfilmit, ei olisi uskonut kun Batmanin piirrettyä aikoinaan katsoi:)

    VastaaPoista
  5. Ajatukset eivät ole olleet merkittäviä, kun en kerran ole merkinnyt.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.