torstai 4. heinäkuuta 2019

Nyt on kova kovaa vasten


Aamusta aikaisin matkasin tuonne taivaanrannassa häämöttävän rakennustyömaa-alueen keskelle.


Vilkkaassa ostoskeskuksessa jälleen kerran eksyin. Arkkitehti on kyllä onnistunut tekemään rakennuskompleksin, jossa on mahdotonta mennä suoraan pisteestä A piteeseen B. Eikä tunnu suunnistamista auttavan, vaikka useammankin kerran siellä hortoilisi.


Löysin kuitenkin ulos ja terveyskeskuksen paikan sitten tiesinkin. Kävin siis lääkärissä kuulemassa kaikenlaisten tutkimusten tuloksia. Ja eikös vain useammassa ollut pientä säätämisen varaa. Kun kovasti puhuin ja vakuuttelin, sain luvan pysytellä pienemmissä lääkeannoksissa. Mutta... Lupa heltisi vasta, kun sanoin oikeasti laihtuvani, jolloin arvot tietenkin normalisoituvat ja pääsen lääkkeettömään elämään.


Nyt on sitten tosi kyseessä!
---
Mitens se oli Possu? Paljonko minun pitikään laihtua kesän aikana?
---
Sehän ei nyt riitä, mutta on hyvä alku. Loppu lienee jossakin kauempana - olisko vaikka maaliskuussa, jolloin otetaan seuraavat mittaukset...


Uskooko joku, että tahdonvoimani kitukasvuinen kallio


muuttuu reheväksi toteutuksen metsäksi?


Mustikat muuten kypsyy


ja peruna kukkii.


Kasvimaallakin on uusi käänetty - ja kikemätön - lämpäre.
---
Huolestuin, kun sekä kurpitsa, että kesäkurpitsa vain tiputtavat kukkiaan, eikä mitään tapahdu. Sitten goolasin ja heti helpotti. Tekevät kuulemma usein aluksi vain hedekukkia. Nyt pitää odotella, että emikukkiakin ilmestyisi ja pölytys onnistuisi.
---
ps. punnaan kyllä joka päivä, mutta painopäivityksiä laitan edelleen vain kerran kuussa, jotta teillä on jotain jännitettävää

8 kommenttia:

  1. Nostan täällä peukut pystyyn ja zemppaan, tiedän ettei ole helppoa. Olen tuolla kaksi kertaa jo hortoillut ja ihan kuvittelin jotain reittiä jo ensimmäiseltä kerralta muistavani, hah! Ihan on tainnut arkkitehdillä nyt mennä sekaisin huvipuiston sokkelo vs. kauppakeskus ;) Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä terveysasioihin! Onneksi liikut paljon, hyvä lihaskunto auttaa ja puutarhanhoito on mitä parhainta terveydenhoitoa. Kitkeminen ottaa varmasti polviin, muista oikaista itsesi välillä. Runsasta satoa toivottelen!

    VastaaPoista
  3. ÖÖ. Kukahan muistaa? Muutaman kilon. Ei liian suurta tavoitetta. Possukaan ei oo laihtunu yhtään, vaikka on täysillä yrittäny jo ainaki kuukauden. (Tai miten se olikaan? Ainaki syöny reippaasti jäätelöä)

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä sinne kovasti terveysosastolle ja muutenkin.

    En oo vielä päässyt käymään Redissä (olen tuon kuvan olleen sieltä), mutta sokkeloisuudesta olen kuullut. Ihan mielenkiinnosta olisi kiva pyörähtää ja myös testata pysyykö ”kartalla”.

    Sun peruna kukki komeasti, mä vasta istutin. Toisilla on varhaisperunaa ja mulla myöhäisperunaa.

    Pitäisiköhän meidän syksyllä porukalla keksiä se viisasten kivi, jolla keventyisimme ja saavuttaisimme hyvää oloa?

    VastaaPoista
  5. Kaivelin blogia.
    25.5. Possu kirjoittaa:
    "Repun tavoite voisi olla 80 kg elokuun lopussa eli - 5 kg."
    Siihen siis ensi alkuun.

    VastaaPoista
  6. eksyisin ihan varmasti noin sokkeloiseen ostariin, mitä olen tuosta uusimmasta Hesan ostarista juttuja jo aiemminkin kuullut!
    uskon vakaasti Sinun onnistuvan painonpudotuksessa, tavoitteesi on kohtuullinen ja saavutettavissa elokuun loppuun mennessä. itse olen myös yrittänyt pudottaa painoani, nyt pari kiloa tippunut kevään aikana ja kesällä laihduttaminen onnistuu helpommin, kun on kaikkea kevyttä ja hyvää syötävää omalta pihalta.
    kasvimaallasi kukkii kaunissti, niistä saa ihania kukkakimppuja kotiin viemisiksi:))

    VastaaPoista
  7. Kiitos kannustuksesta Ilona. Ja Posulle: söis.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.