tiistai 25. joulukuuta 2018

Jouluna saatuja


Kiltti joululahjavaihtoemo järjesti minullekin vaihtoparin, hienon parin, jolta sain säkillisen lahjoja.


Kun avasin pussin, sieltä löytyi paketti jos toinenkin



ja pakettien sisältä kaikkea juuri minulle sopivaa. Kiitos paljon Anne. Olet hyvin seurannut mieltymyksiäni.



Possu ehdotti omaa vaihtoa ja lähetti kirjan ja suklaata. Hyvä yhdistelmä ja vieläpä ihan tuntematon kirja. Kiitos Possu.


Sus' laittoi Puupään ilmeisesti kuvaamaan minua. Kortissa ainakin vihjaili jotain nuoruudesta. Kiitos Sus'.


Perhebileistä sain paljon kivoja ylläreitä ja myös toivomani kirjan. Yleensä luen jotain ikivanhoja juttuja, mutta kerrankin olen ajan hermolla. Hotakainen-Räikkönen on kiehtova yhdistelmä. Molemmat ihmisiä, joista olen saanut miellyttävän kuvan eli julkisuuskuvan perusteella tykkään.


Ja pitihän minun varmuuden vuoksi ostaa jotain itsellenikin, jos vaikka kukaan muu ei muistaisi. Tällaisia minä aina ostelen vaikken niitä saa alkua pitemmälle tehtyä. Mutta yritystä, yritystä.


Ja kannustukseksi tilasin neulojan adventtikalenterin, jossa on neljä kaunista pakettia. Ajatuksena on avata yksi paketti aina, kun olen kolme kuukautta jaksanut seurata tuota kirjaa. Jos en jaksa, pitänee laittaa tämä kalenteri jakoon.


Että tällainen joulu. Kasvatin myös suolaa ja sehän kasvoi yli äyräittensä, tosin vähän epätasaisesti.

8 kommenttia:

  1. Jopas sait hyvän "saaliin" ;D

    Puupää oli samalta vuodelta kuin itse eli -68 jolloin Repu oli teini ja huokailin että onpas ollut todella rupisia sarjakuvia, itsehän olen kasvanut LL, Asterix ym aikakaudella jolloin sarjikset olivat todella siistejä. Mutta kortti on hieno (joskin kuvassa väärinpäin),

    Ed postaukseen - olet kyllä puikkovelho, kerrassaan upeaa jälkeä, varsinkin kun itse sain Tassu -merkityt lapa-aseet, testasin jo, ihunat!

    VastaaPoista
  2. Ai niin, mitä tuo suolan kasvatus nyt oikein on??? :O

    VastaaPoista
  3. Kaunista jälkeä suolan kasvatuksesta. Kivoja lahjoja, olet ollut kiltti! Hyvää joulua, sehän jatkuu ainakin loppiaiseen ellei Nuutin päivään.

    VastaaPoista
  4. Sinähän olet ollut tosi tosi tosi kiltti. Neulojan adventtikalenteri on kiva. Ainut miinus minun kalenterissani on, että sain joka luukusta saman teepussin. Nyt jänskätään, mitä sinä saat.

    VastaaPoista
  5. Kiitos itsellesi! Tänään tutkimme ihan vain lähimaaston jäljet, ja kirja oli mukava luettava, Emmakin sai onnensa ja Irlantiin on päästävä. Nyt ankea paluu opintojen pariin.

    VastaaPoista
  6. Tuo läppäri pätkii joten en voi päivitellä - toki päivittelen läppärin toimimattomuutta - mutta blogi nukkuu nyt ruususen unta kun älyllä en osaa postailla. Mutta menetys ei ole suuri. Sitäpaitsi pari ajastettua vaikkakin keskentekoista tullee aikanaan esille kun en niihinkään pääse käsiksi.

    VastaaPoista
  7. Paljon ja kivoja lahjoja olet saanut.:) Yksi lapsenlapsista sanoi, että joulupukille pitää kirjoittaa, että mummille ensi jouluna vähän enemmän lahjoja. 6-v ei uskonut, että mummi oli tyytyväinen ja ei kaivannut yhtään enempää.

    VastaaPoista
  8. Ihania paketteja olet saanut =)

    Postaus tehty joululahja-vaihdon paketeista, kiitos kun olit mukana

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.