sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Herkuttelua

Blogijumala on suosiollisesti antanut kuvat taas käyttööni. Lienee vain eilen herännyt väärältä kyljeltä ja laskeutunut alas vasen jalka edellä. Sellaista voi jumalillekin sattua.


Perjantain ruoka-annos. Minähän en harrasta ns. ulkona syömistä, mutta tyttäreni kyllä. Hän on sitten tilannut näinä aikoina joskus ruokaa paikasta, jossa ennen on satunnaisesti käynyt herkuttelemassa. On kuulemma sen verran kiva paikka, että sen koronasta selviäminen olisi toivottavaa. Ja sitähän voi auttaa, ostamalla noutoruokaa. Tilasin sitten itsellenikin riistakäristystä. Oli hyvää ja iso annos. Lisänä oli ihanaa leipää. 


Minä sitten äkkiä pyöräytin epäonnistuneita voisilmäpullia, kun tytäe ja vävy tykkäävät pullasta. Vaihdettiin ruokia turvaetäisyys säilyttäen. Muutaman pullan jätin itsellenikin, joten turha puhua laihtumisesta.


Eilen sitten poikani soitti ja kysyi, olisiko minulla keltaista lankaa pienemmälle mummotettavalle. Olihan minulla. Poika kysyi, tarvitsenko kaupasta jotain samlla, kun tulevat lankoja hakemaan. Tilasin munkintekotarpeet ja perunoita. Sain sitten yllätyksenä sämpylöitä, suolaista voita ja juustoviipaleita. aaaaaapoika muisti ihastukseni näihin meidän lapin reissulta. Joten elämä on nyt yhtä mässäystä.


Tämä oli se kuva, josta piti kysyä teidän mielipidettä. Ajattelin tehdä Nina Laitisen äitienpäiväsukat. Mutta ongelma on ratkaistu. Teen tuosta kalpean punertavasta. Kun netistä tilaa, ei värit aina ole sitä, mitä kuvittelee. Tuo ei oikein innosta, joten hyvä neuloa pois nurkista. Tosin sitä on jostain syystä paljon.

8 kommenttia:

  1. Herkullinen ateria, viimeksi söin riistakäristystä työpaikallani 4 v. sitten, puolukka on ihana marja, ja sitä saa ilmaisiks metsästä.
    Mukavaa sunnuntaita !

    VastaaPoista
  2. Nyt noutoruoka on tärkeää palveluiden jatkmisen kannalta.
    Herkkuateria!
    Mikä noissa voi pullissa ?.ei mikään....harvoin se voisilmä-juttu sulaa tasaisesti ja juuri keskelle:)herkullisen näköisiä:)))
    Onneksi oli sitä keltasta lankaa pienelle "mummotettavalle" (tiiätlö mulla on mennyt kauan ennenkuin ymmärsin ,tuon ihanan sana-käytön-mummutettava,:)


    :)))
    Ihana poika Sinulla.muisti yhteisiä "reissu-juttujen" herkkuja:)

    ja anteeksi kirjoitukseni ei ole äidinkielisesti oikein kirjoitettu,;))
    Oikein Ihanaa sunnuntai-päivää Sinulle Repu! ja mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Mulla kans pyki perjantain postauksen kuvat, laitoin ne tänää uudestaan. Eli blogger-ongelma, ei kone, hyvä!

    Mitä ihmeen voita, englannista asti?


    Pullaa alkoi tehdä mieli eikä ole mitään herkkuja ja rahaa 35 senttiä, voi kurjuus! Ommeksi keskiviikkona on pikkutilipäivä, pääsee kaupoilla, ostan kilon suklaatia ja toisen lakritsaa.

    *mielikuvamässytystä*

    VastaaPoista
  4. Hyvän näköisiä pullia. Tykkään just nimenomaan voisilmäpullista!

    VastaaPoista
  5. Aito pulla voisilmällä, ah, mitä herkkua! Noutoruokasikin on niin herkullista, maistuis kyllä meillekin. Onpa somat lankakerät ja Mummotettavakin innostunut langoista, mainiota. Olet oikeassa, lanka joka ei tyydytä omaa värisilmää kannattaa neuloa pian pois! Sehän on järkevää laihduttamista, koskee lankavarastoa.

    VastaaPoista
  6. Herkullisen näköisiä voisilmäpullia. Leiposikohan joku meilläkin pullaa... Minä olisin äänestänyt sitä vaaleanpunaista lankaa. Minä liityn siihen neulontaan lyhyisiin sukkiin, kun äiti sanoi, että hänellä on tarpeeksi polvisukkia. Saan pari päivää lepoa KAL:eista. Täällä meilläpäin on kuulemma isoja pulmusparvia, kevät tulee tännekin. T: Saukkis

    VastaaPoista
  7. Meilläkin herkuteltiin tänään päiväkahvilla voisilmäpullilla. Mies osti sellaisia raakapakasteita, jotka paistetaan itse kotiuunissa. Ja tsadaa... ihan kuin olisit itse leiponut koko pullat.

    VastaaPoista
  8. Pitänee leipoa pullaa joskus uudestaan.
    Liisa ja kaikki muutkin: kirjoittakaa vain rauhassa omalla tyylillänne. Kaikki on hyviä.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.