maanantai 20. huhtikuuta 2020

Kaupungin humussa


Olipa kiva elää vaarallisesti. Sain vihdoin ajan fysioterapeutille ja pääsin Kalasataman hyvinvointikeskukseen. Siellä oli ovella hoitajat jakamassa käsidesiä, kyselemässä oireita ja hoitamassa kirjautumisen, jottei tarvinnut koskea mihinkään. Fyssarilta sain jumppaohjeita, jotka ehkä auttaa.
---
Oli kuin olisin ollut lomalla, kun matkustin metrolla ja shoppailin kaupoissa. Vaihteluun ei tarvita suuria tapahtumia, kun viettää viikkokausia kotona. Oli kiva kierrellä lidlissä ja miettiä, mitä ostaisi. Salaattia hamstrasin, kun meidän pikkukaupan valikoimat on kurjat. Ihmisiä oli tosi vähän ja turvavälit piti - paitsi siinä kassalla pakatessa. Mutta kaikkeahan ei voi välttää. Kaikkea en jaksanut haalia, joten joku kauppareissu pitää joskus tehdä. Olisi joskus syytä ostaa joku vaatekin. Mutta rahaa säästyy näin eläen.


Mukulat valmistuivat ja äitienpäiväsukat on meneillään. Hiukan sävelsin mukuloissa, mm. tein kirjoa kärkeen asti, jotta varpaatkin säilyy lämpiminä. Nämä menevät jollekulle joskus. Saa nähdä, ehdinkö joskus itselle tehdä jotain, Tilauksiakin on rästissä ja joulusiivous polkee paikallaan.

10 kommenttia:

  1. Humua ja seikkailua kerrakseen sinulla tänään. Mutta virkistää mieltä pieni liikkuminen ihmisten ilmoilla. T🦦= Saukkis

    VastaaPoista
  2. Kyllä vaikuttaa kivalta liikkua jossain pitkästä aikaa.
    Kun joskus liikkuminen vapautuu, niin kaikki ryntää jonnekin, elämään. Alkaa tuntua hermostunut liikehdintä monessa maassa. Toivottavasti maltetaan vielä.. Mutta kyllä meinaan käydä ostamassa muistikirjan, kun alkaa entinen olla lopuillaan.

    VastaaPoista
  3. Jolulusiivous polkee paikoillaan...tuo lause sai mut tarkistamaan että mikähän päivä/kk nyt oikein on? Huhutikuun loppua tässä mennään eli olet joko tod aikaisessa tai tod myöhässä, niin tai näin, kiirekö täsääs....;DD

    VastaaPoista
  4. Minä en uskaltaudu mihinkään täältä kotoa, ainoastaan ulkoilemaan oman perheen ja koirien kanssa. Toukokuun alussa minulla on verikoe. Meidän terveyskeskus labroineen on kiinni, joten pitää lähteä jonnekin muualle. Ei oikein innosta!

    VastaaPoista
  5. :D Minulla polkee ikkunoiden pesu paikoillaan ja joutaa polkeakin, ihan vaikka mitä kivempaa hommaa pystyy ihminen keksimään koska vain.

    VastaaPoista
  6. Niin onnistuneet Mukulat, kirjoneuletta kärkeen asti, se vaatii jo taitoa. Joskus täytyy lähteä seikkailemaan, kaupoille. Kummasti virkistää pieni seikkailu ja taas on hyvä olla arkisesti lähellä. Kevät inspiroi ostoksille, kun vaatteita voi vaihtaa ohuempiin.

    VastaaPoista
  7. Olipas pirtsakka tarina;),hauskakin..joulusiivous,sinähän oot hyvissä ajoin liikkeellä;)
    Kylllä minäkin kaipaan sitä kirpputorin/kierrätyskeskuksen tonkimis -touhuja....ohi mennessä kun käyn Halpiksessa annantai määrän iteni luvan kanssa pienen ohikulkureissun tekemään ,,, askartelu/puutarhapuolelle,,,
    Astiakaapin alle sain vahakankaanlaitettua röörit pesty,siivous etenee varovasti hiljalleenn verkkaisasti etiäpäin;))
    Kaikkea Hyvää päivääsi;:))Repu!!

    VastaaPoista
  8. Ihan vauhdikasta elämää sinulla. ;) Ei vaan, asumme omakotitalossa ja olen viisi viikkoa ollut eristyksessä (paitsi päivystyksessä hammaslääkärillä, kun oli pakko ja kotrolliverikokeissa.) Eilen oltiin lämpimän päivän kunniaksi naapurin perheen luona iltapäivän ulkojätskeillä. Istuttiin 2-3 metrin etäisyydellä toisistamme. Piristi kummasti.
    Ihanat valkovuokot, lempikukkani!

    VastaaPoista
  9. Sinulla onkin ollut melkoinen seikkailu, ja varmaan tuntui lomalta, kun niin vähän on päästy viime viikoina liikkumaan kaupungilla. ihanat valkovuokot ja ihanat sukat!

    VastaaPoista
  10. Enpä usko ryntääväni kansanjoukkoihin, kunhan tämä eristys loppuu. Nyt on kiva, kun porukkaa on vähän, mutta silti vain pakon edessä lähden mihinkään. Olisi kyllä pitänyt käydä useammassakin kaupassa. Paljon uupuu kaikkea. Kun ei ole autoa, pitäisi mennä julkisilla ja sitä en nyt viitsisi vaikka en olekaan mitään riskiryhmää. Toisaalta mitään todella tärkeää ei puutu, kun kerran pärjään.

    Joulusiivous on viime jouluksi keskikesään asti, sitten tietenkin ensi jouluksi.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.