maanantai 13. huhtikuuta 2020

Kahmalokaupalla särkylääkkeitä


Päätän aina lopettaa särkylääkkeiden popsimisen, mutta päätökset eivät kestä kauan. Kun kävely tökkii ja joka askeleella iskee kipu, totean, että mitä turhaa. Mieluummin kävelen lääkepöhnässä kuin pysyn paikallani ilman troppia. Koirapoika kun pitää ulkoiluttaa oli tilanne mikä vain. Jonain päivänä vielä kyllästyn ja yritän päästä tohtorille. Fysioterapiaanhan ei pääse ennenkuin korona häippäsee.

Hevi reissu - Sympaattisen eeppinen Hevi reissu nyt... | Facebook

Suelle kävin jo mainostamassa ja ajattelin levittää ilosanomaa muillekin. Käykääpäs katsomassa joko Areenasta tai kakkoselta illalla yksi hienoimmista kotimaisista leffoista. Olen tämän useamman kerran nähnyt, mutta aina jaksan nauraa uudestaan. Tyttäreni osaa jopa sanoa, mitä musiikkilajia bändi soittaa. Minä vain kuuntelen. Ja kun katsotte, käykää kertomassa, mitä tykkäsitte. Eli ihan ennakkoluulottomasti sukeltakaa hevin pyörteisiin.

  Ravelry: Villasukkien Uusi Vuosi - patterns Ravelry: Villasukkien Uusi Vuosi - patterns

Olen ajatellut tehdä historiaa eli neuloa itselleni pitkät kirjoneulesukat. Muillehan olen paljonkin neulonut, mutta josko nyt ihan vain itsekkäästi omaksi. olisko hyvä idea???
---
Lenkille, sanoi Koirapoika

14 kommenttia:

  1. Todellakin hyvä idea <3 Ihanat mallit olet kahmaissut esille ja niin erilaiset, ihanaiset.

    VastaaPoista
  2. Voi ei. Mikä sulle särkyjä tekee?

    VastaaPoista
  3. Juu, katsoin yöllä, rytmi vähän päälaellaan. Oli hauska ja mulla on aika korkea rima huumorileffoille, Monty Pythonien ylittäjää ei näy!!

    Itsellä kans menee särkylääkkeitä, polven ja ties minkä takia, aikanaan kun dopingin kanssa pelasin niin jäten kokeiluja lukuunottamatta opiaatit väliin sillä olin 30vuotiaana sen verran saanut fyysistä dämitsiä että tiesin koittavan ajan jolloin alkaa niiden käyttö. Toistaiseksi pärjää buranalla mutta kymmenen vuoden sisääm on jo saletisti contteja tai tramal ainakin, nehän lyö kuulaa jumiin koska eivät vaikuta pelkästään siihen mihin sattuu vaan keskushermoston kautta kaikkialle, varsinkin ajatuksiin.
    Kannabis vie kivut hyvin mutta ei sitä jaksa lussuttaa koko aikaa, pitäisi saada niitä lajikkeita joista thc on poistettu lähes kokonaan ja on vain sitä cbd-tä mikä vaikuttaa kipua lievittävästi. Sen sijaan että juntturoivat sitä vastaan pitäisi tehdä tutkimusta eikä leimata silkaksi huumeeksi. Jenkit sen kieltopolitiikan 1930 luvulla loi ja nyt purkaa, vajaa ssata vuotta hukkaan heitettyä aikaa, sanon minä.

    Innostuin vähän, tämä huumausainepolitiikka on niin perseestä suomessa kun niputetaan kaikki samaan läjään ja silti myydään alkoholia minkä sielu sietää, prkl!!

    Tästäkin huolimatta hyvää toista pääsiäispäivää=)

    VastaaPoista
  4. Mielenkiinnolla odotan, minkä mallin valitset sukkiisi, kumpikin on ihana. Kipulääkettä kannattaa käyttää niin, että pystyy olemaan liikkeessä. Tarpeeseen kun käyttää, niin on oikeaa käyttöä. Elokuva pistetään korvan taakse, minulla on kesken Burda-sarja. T: Saukkis täältä hankien keskeltä (parempi myöhään kuin ei koko talvena?)

    VastaaPoista
  5. Ikäviä on ne kivut, minulla alkaa polvet olla kuluneet, sitä rapistuu ja se on kurjaa, kun haluais vielä olla nuori.polviani ei kuitenkaan ole vähään aikaan pakottanut.Voimia päivääsi!

    VastaaPoista
  6. Ihania sukkia! Helli nyt vaan itseäsikin niillä. :o)

    VastaaPoista
  7. Minä saan fysioterapiaa etänä kolmesti viikossa. Se ei kyllä taida olla kaikille mahdollista. Saan kelan kustantamaa kuntoutusta.
    Ihania sukkia! Kummat valitset? Ilmanmuuta teet itsellesi!!!

    VastaaPoista
  8. Kiitos elokuvavinkistä, lapsi 16-v ja minä nauroimme ääneen, mikä on aika harvinaista. T 🦦

    VastaaPoista
  9. Mie katoin just tänään tuon elokuvan. Välillä tuntui oudolta, mutta sitten loppuun mennessä tuntui jo mukavalta. En ollut aikaisemmin mitään kuullut tuosta.

    Onhan se kumminkin kävely terveellisempää, kuin kotona kökötys. Joten jos ei kivulta pääsis mihinkään, ei siitäkään tuu mitään. Kipulääkkeet on joskus semmosia, ettei niitä voi/pidä kerralla lopettaakaan. Vaikka vähitellen jos on pakko.

    VastaaPoista
  10. Voi surku noita kipuja, ei kiva:( Voimahaleja sinulle♥ Nyt vain odotellaan millaiset sukat siellä valmistuu:) Mukavaa alkanutta viikkoa♥

    VastaaPoista
  11. popsitaan me vaan niitä kipulääkkeitä, koska liikkeelle pitää päästä. välillä pääsee vähemmällä, toinen päivä tarvii sit taas enempi.
    elokuva meni minulta eilen ohi. kauniit sukat, jännä nähdä kummat valitset. itse voisin kyl tehdä vaik molemmat, perhossukat itselle ja geisha?sukat kuopukselle.

    VastaaPoista
  12. Minä vähän tahdon dramatisoida. Perusibuxinia vain syön, ei mitään vahvoja särkylääkkeitä. Joskus kokeilin lihasrelaksantteja. En tykännyt. Pää tuli oudoksi. Mieluusti en söisi mitään lääkkeitä, mutta kun niistä on apua, niin antaa mennä.
    Se on tuo toinen jalkani, joka kipuilee. Epäilen nilkkaa, mutta enhän minä mikään tohtori ole, en edes lääketieteen. Kait se joskus selviää.
    Lisäksi nyt on sitten suurempikin ongelma, sellainen normijuttu eli naama. Kutisee, hilseilee, läiskittyy. Herkkänahkaisuushan on synnynnäinen ominaisuuteni. On taas puhjennut kukkaan. Senkin kanssa vain pärjäilen.
    Molemmat sukkamallit kyllä joskus teen, etenkin nuo geishat itselleni. Japanilaisuus vetoaa. Mutta ihan just en aloita. On niitä lahjarästejä.
    Hyvä, että Hevireissu nauratti muitakin. Minun huumorintajuuni tuollainen iskee täysillä. Ystävieni mielestä minulla onkin kieroutunut huumorintaju.

    VastaaPoista
  13. Oon taas kovasti paljon ja pahasti jäljessä lukemisessa ja siksipä kysäisenkin vain, mistähän noiden geisha-sukkien ohje mahtaisi löytyä? Jos vaikka joskus semmoiset miniäkokelaalle tekisin... :)

    VastaaPoista
  14. Nina Laitisen Sukkien uusi vuosi kirjasta on nuo ohjeet.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.