sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

Kerran oli kello nuori niinkuin mummokin


Tuossa selkäni takana raksuttaa kello, jonka kymmeniä vuosia sitten ostin kirppikseltä parilla kolikolla. Kirppiksen myyjä ei luvannut, että se käy, mutta norsut! Lisäksi se käy. Pysyy ajassakin eli ei raksuta mennyttä aikaa vaan ihan tätä päivää. Tosin on äänekäs, mutta ei liian vaan kodikkaasti. 
(Ja kuva on kaadettu kuten varmaan näettekin. Halusin säästää tilaa.)


Mummo kutoo sukkaa hämärässä. (ja ottaa hämäriä kuvia, mutta ei viitsi kuvata uudestaan jotainkeskeneräistä kyhäelmää) Osallistun mukulat kaliin. Mukuloista kasvaneet kukat häviävät kirjavaan lankaan, mutta olkoon. Neulon vain jämälankoja unohduksiin.


Päivät silloin lipuivat kuin joutsenet ne vain eli aika valuu sormien välistä toiseen ulottuvuuteen. Sadekausi on taas saapunut. Hyvä minulle, sillä naamani jo ehti kärsiä auringosta. Herkkähipiäisyys ei ole mikään onni, eikä lottovoitto. Ja kun sataa, ei tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa siitä, ettei viitsi mennä kasvimaalle. Posiitivisia piirteitä löytyy joka hetki, kunhan vähän yrittää.


Erittäin positiivista on korttien saanti. Tällainenkin tervehdys saapui. Kiitos.


Ikävää on, jos joku kommentoija ahdistuu minun kommenteista. Ei ole tarkoitus mitenkään arvostella tai edes ottaa kantaa. Aina on kiva, jos joku jaksaa lukea ja kommentoida. Kaikki mielipiteet ovat hyviä. Ei kerätä pilviä auringon eteen.

6 kommenttia:

  1. Ihania norsuja kellossa, kirppareilta saa monesti mieltä pitkään ilahduttavia juttuja. Minä ihastelin juuri eilen porsliinista mortteliani, jonka myös löysin parilla kolikolla kirpparilta. Hillityn tyylikkäät Mukulat siellä on tulossa. Minä neulon niihin joka kukkaan eriväristä jämäkerää, paitsi valkoista, josta jämät on jo neulottu johonkin. Meillä lähdetään ulos juuri siksi, kun sataa. Kevätpöly kuivalla ilmalla käy liikaa astmaatikon keuhkoille. Siispä suuntaamme nyt kävelylle.

    VastaaPoista
  2. Siis edellinen on Saukkis

    VastaaPoista
  3. Meillä satoi yöllä lunta, aamulla räntää ja päivällä vettä Ihanaa happea saatiin kun lähdettiin ulos. Olet neulonut kauniisti Mukula kalia, minäkin aion aloittaa...kun raskin jättää keskeneräisen neuleen syrjään.

    VastaaPoista
  4. Aivan ihanat sukat, olet kyllä niin taitava kun tuollaisia loihdit! Upeita nuo taivaskuvat, että voikin olla kaunista! Hyvää ja aurinkoista pääsiäistä♥️

    VastaaPoista
  5. Nykyään ihmiset tuppaa ahdistumaan ihan mistä tahansa, muuttaisivat maalle ilman sähköä ja nettiä niin toimisi psyyke paremmin?

    Keelo on kerrassaan upea, etsis mulle vastaava susikello? ;D

    VastaaPoista
  6. Minä käyn harvoin kirppareilla. Yritän olle muutenkin ostelematta mitään. Mutta tuo kello pisti silmään ohikulkiessa.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.