sunnuntai 5. huhtikuuta 2020

Synnintekoa

Olen sanonut, ettei karanteeni minuun vaikuta, että päivät kuluvat kuten ennenkin. Ei pidä paikkaansa. Netissä roikun normaalia enemmän. Facessa osallistun ihmetempauksiin, selaan uutisvirtaa, tilailen akuankkoja ja vierailen kaupoissa. Kauppavierailut ei tiedä hyvää.


Minullahan oli vuoden alussa rapiat 23 kiloa lankaa, mikä on jo pienen lankakaupan verran. Mutta ei silti ole kaikkea, mitä pitäisi. Ihmiset toivoo outoja juttuja, kuten sinisävyisiä sukkia. Tunnetusti sininen ei ole lähellä sydäntäni, joten se ei sattumalta eksy lankalaatikkoihini. Piti siis tilata sinistä jos jonkinlaista ja sitten muitakin outoja värejä ja pari ihan vain itseä ilahduttamaan. (Arvatkaa, mitkä on omaan käyttöön.) Huomioikaa myös, että kaikkia on tuplana, koska kahta sukkaa on pakko saada neuloa samaan aikaan ja kerän jakaminen on liian työlästä. 
---
Kysyin lupaa lankojen ostoon ja sain luvan ostaa kotimaisilta pienyrittäjiltä. Sorry siis tästä. Selailin kyllä niitä pienyrittäjiä, mutta meni liian vaikeaksi ja liian kalliiksi.
---
Nyt ehkä lopetan lankojen ostelun vähäksi aikaa. Josko kirjoja...
---
Taas olis mentävä. Tuossa heiluu häntä siihen tyyliin, että nyt ja pian.


Pakko kuitenkin vähän kiillottaa sädekehäänsä. Nalle ikkunalla -haasteeseen olen myös vastannut. Keittiön ikkunalla oma lunnini seuraa auringon nousua. Koirapojalla on niin monta lunnia, että varastin yhden sen joululahjoista itselleni. Tartten minäkin lunnin. (kiillottiko tämä nyt sädekehää??? - pieneltä varastaminen)

7 kommenttia:

  1. Langat ovat kyllä...ihania, kamalia ;) niitä pitää olla, mutta usein tulee sitten ostettua liikaa kun ne on niin ihania. Minäkin taannoin päätin että ostan vain tarpeeseen, teen pois ja en varastoi. No..tämä aika toi taas lankahamsterin minuun, ei voi käydä viikottain ostelemassa ;) Neulomisen iloa <3

    VastaaPoista
  2. Totta kirjoitit. Vaikka lankoja olisi kuinka monta kiloa hyvänsä (minulla on), niin aina puuttuu juuri semmoinen lanka mitä välttämättä tarvitsee. ;) Huomasin kyllä mistä olet lankoja tilannut. Sieltähän ei yhtä kerää kannatakkaan tilata, vaan pitää ottaa niin paljon ettei tarvitse maksaa postimaksuja =). Sempä takia minunkin varastoni vaan kasvaa ja kasvaa.

    VastaaPoista
  3. Koirapoika nauttii kun sen kaveri katsoo maisemia ja kertoo sitten mitä näki. Niin kauniita sinisiä lankoja, ei siinä mitää syntiä ole, että niitä hankkii, tarpeeseen! Sinisen langan ostaminen ei ole koskaan syntiä! Lankalauantai oikein antaa luvan langan ostoon, ihan minkä värisen vaan. Puikoilla juuri nyt sinun lähettämääsi lankaa, haasteeseen liittyen, varastosta pomittua ja kaunista. Virtuaalinen virpominen meiltä teille.

    VastaaPoista
  4. Kimppaan mielipidettä sohvalta, ettei sinisävyistä lankaa voi olla liikaa.😉 Ihana lankavarasto sinulla, minkälaatuista lankaa Socki on? Petyin yhteen italialaiseen sukkalankamerkkiin ja Opalista neulotut odottavat vielä toimittamistaan käyttäjälle. Minä ostelin ja tilailin lankoja niin paljon jo ennen tätä erakkoaikaa, että riittää moneen suunnitelmaan, ja Seiskaveikkaa olen kerännyt varastoa jo ennestään, jopa mustaa. Mielenkiinnolla odotan, mitä upeaa saat noista aikaan. Arvaan alariviltä löytyvän omat lankasi ja ylärivissä upea oranssi myös. T: 🦦

    VastaaPoista
  5. Ihan pihalla kaikista nallet Ikkunaan½! -haasteista=)

    Ilman koronaa olisin jatkanut oleilua ilman konetta mutta nyt oli ostettava ihan mielenterveyden tähden. Vielä on äänet hukassa, joku piuha puuttuu vaan kyllä tämä tästä.

    VastaaPoista
  6. On se kyllä kumma, kun lankaa on, mutta ei ikinä sopivaa. Aina joutuu ostamaan. Olen pysynyt tänä vuonna vähän miinuksella, kun vein jkv ennne korona-aikaa kirpparille. Nyt kotona ollessa tilasin lankaa ihan kiitettävästi eli 2,250 kiloa. Vähän enemmän olen kuluttanut tänä alkuvuonna. Ei ollut sinistä eikä sopivia harmaitakaan, joten tilasin ja vähän samalla muutakin.

    VastaaPoista
  7. Kiitos synninpäästöstä. Minulta puuttuu edelleen mustaa, valkoista ja punaista. Adlibris ei niitä tarjonnut. Odottelen seiskaveikkatarjousta, kun ei ole hätä. Lasteni toiveet ovat usein mustavalkoisia ja itse tykkään sellaisesta joulunpunaisesta, joten ne kuluvat, kuten myös kaikki harmaat. Kirjavia on aika paljon jemmassa. Noista kuvassa olevista on kyllä vain nuo punaiset minulle ja ehkä oranssi. Muut kirjavat ajattelin neuloa perussukiksi ystäville ja kylänmiehille.
    Minusta tuo Socki on ihan ok. Pehmeämpää kuin seiskaveikka, joten herkkiksetkin hyväksyy helpommin. Kestävyydessä en ole eroja huomannut.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.