perjantai 10. huhtikuuta 2020

Luonnonsuojelija luonnostaan

 

Siinäpä ne tärkeimmät.


Vähemmän tärkeistä voisin sanoa vaikka, että säitä on riittänyt. Eilen pyyhkäisi raesade kaupungin yli. Meille ei yltänyt, mutta parvekkeelta seurasin pilven kulkua. Vilkkaasti liikkui.


Illalla ystävä yllätti soittamalla, että kaipaisi metsälenkkiä. Sinnepä siis. Olikin hieno lenkki, oiva sää ja kaunis auringonlasku. Tavattiin mukava orni, joka, kun rohkaisin mieleni ja kysyin, antoi kiikaristaan katsoa hautovaa merikotkaa. Kyllä se vain sydäntä lämmittää, kun pääkaupungin keskellä tehdään uutta merikotka sukupolvea.


Joulusiivous hivuttautuu eteenpäin. Isoin kirjahylly on pölytetty ja uudelleenjärjestetty.  (Linssilude tunki kuvaan.) Pienempiä ehkä tänään tai joskus.
---
Niille, kun ylpeilevät sillä, etteivät kerää kirjoja kotiinsa pölyttymään, kerron, että lapsuustrauma. Heikkoutensa jokaisella.
---
Olen aloittanut jotain uutta elämässäni, Urheiluhallien livejumppia kotona. (menee aikanaan taas bingoruudukkoon)
---
Yleisesti ottaen päivät kuluvat. Maakotka mahtuisi hyvin lentämään minun ja muiden ihmisten välistä eli koronavarmistus toimii. Koska olen kykenemätön huolehtimaan asioista etukäteen, minusta on mielenkiintoista elää juuri tätä aikaa. Lähipiirissä sairastavien mielestä on kuulemma enemmänkin rasittavaa. 
---
Muista tappavista taudeista vielä: Eka punkki löydetty Koirapojasta ja lääkitys annettu.


Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

5 kommenttia:

  1. Upeat kuvat! Olipa kiva kun pääsitte tuollaista hautomista näkemään! Upeita lintuja ovat! Yöks..punkit on niin inhoja:( Leppoisaa pääsiäisen aikaa❤️🐥

    VastaaPoista
  2. Hieno kirjahylly! Siitä heti bingoruutumerkintä ja jumppa livenä, vau. Meillä seurataan miten linnut vierailevat kolmesta lintupöntöstä kahdessa ja orava kävi katolla kuuntelemassa ja tarkkailemassa tilannetta. Lintujen pesintää olisi ilo ilo seurata, isojen tai pienten. Komeat maisemat!

    VastaaPoista
  3. Olen huomannut että jotkin kirjat lukee vaan uudestaan ja uudestaan joten olen niitä alkanut keräämään, tällä hetkellä tosin vain kaksi kirjailijaa saa tämän kohtelun=)

    VastaaPoista
  4. Voihan sen Pornaisenkin pelastaa :)

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.