keskiviikko 24. elokuuta 2022

Päivän tavoite:
Tee, mitä täytyy. Huolehdi huomenna.
 

 Koirapojalla on nyt paha mahaongelma. Ei tropit pure ja alkaa olla keinot vähissä. Pari päivää vielä odottelen, mutta ennen viikonloppua on tohtorikeikka edessä ellei tilanne parane. En tosin tiedä, mitä tohtori asialle osaa, mutta ehkä jotain. Muutenhan Koirapoika on oma itsensä, mitä nyt tietenkin väsynyt. Väsynyt olen minäkin. Jää yöt lyhyiksi ja unet pätkittäisiksi. Viime yönä, jopa näin unta, että Koirapoika lähtee sängystä. Se on yleensä merkki, että ulos on päästävä. Näin siis unta. Heräsin ja syöksyin etsimään Koirapoikaa. Eihän sitä mistään löytynyt, kun se vain jatkoi unia sängyssä. Olenkohan stressaantunut?


Yöllä oli satanut. Joskus ennen muinoin vanhoina hyvinä aikoina, sade raikasti ilmaa. Se oli silloin. Nyt sade vain lisäsi ilmankosteutta ja lämpö pysyy ennallaan. Ei toki juuri nyt ole tappohelle, mutta ilmankosteus tekee elosta hikistä. Voiko sitä ajatella, että kylläpäs minä kuntoilen tehokkaasti, kun hiki virtaa koko ajan? Kait siinä kunto nousee. Eikös hikiliikuntaa suositella?


Auringonlaskuja on ollut. Ja niitä pehmeitä elokuun öitä. On kyllä ollut myös kaikenlaista lentävää verenimijää, kutisevia paukamia kaikkialla, Koirapoika kun huolehtii, että tulee öisin ulkoiltua.




Kun paljon räpsii kuvia, tulee valinnanvaikeus. Mikä on miellyttävin?
---
Ja mistä saa isoja lasipurkkeja? Lankojen värjäys kilpistyy purkin puutteeseen. Onneksi tänään on pyykkipäivä, järjestelypäivä, roskapäivä. Ei ehtiskään mitään purkkileikkejä.
---
Kevyttä keskiviikkoa kävijöille!

10 kommenttia:

  1. Saisikohan noita laspipurkkeja kirppareilta? Ainakin kierrätyskeskuksessa ja Kontissa on ollut niitä.
    Voi Koirapoika-parkaa. Toivottavasti olonsa paranee. Ei ihme, että olet stressaantunut ja yöt menevät huonolla unella.

    Ilmankosteus on kyllä ollut viime viikkoina kamalaa. Jo pelkkä sohvalta nousu saa hien virtaamaan. Ei todellakaan sade raikasta, eikä ukkosta näy.

    VastaaPoista
  2. On taas niin hienot pilvikuvat, oli täälläkin eilen illalla aikamoinen näky. Väsyttäähän se jos ei saa nukuttua. Torkkukaa päivällä.
    Itekki oon ihmetellyt kun sisälämpötila ei asunnossa laske vaikka mitä tekis, ja hiki tulee jo istuessa.
    Mammuttimaiset paranemistoivotukset Koirapojalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus otetaankin päikkäreitä, mutta ei jatkuvasti sitäkään.

      Poista
  3. Voi apua, miten upeita auringonlaskukuvia. Minuakin on vähän puraissut tuo purkkivärjäyskärpänen ja katsastelen kirpputoreja purkit mielessä. Niitä on kyllä näkynyt, mutta kun pitäisi olla kansikin. Vielä ei ole osunut kohdalle. Kaupastahan niitä saisi, mutta katsotaan nyt vielä.

    VastaaPoista
  4. Voi Koirapoikaa, toivottavasti maha rauhoittuu, että saatte molemmat pitkät ja makoisat unet. Varmasti tuollainen ressaa, kun koko ajan pitää olla vähän varuillaan.
    P.S. Minä löysin 2 l purkkeja Tokmannilta.

    VastaaPoista
  5. Siis aivan mielettömiä taivaskuvia! Millä kuvaat, järkkärillä?
    Tai jos kännykällä - niin millä kännykällä?
    Lasipurkkeja voisi löytyä kirpparilta - itse taisin ostaa nettikirpparilta, hääosiosta; jossain kohdin ainakin häissä oli monenmoista koristetta lasipurkeissa ja sitten häiden jälkeen purkit myynnissä! Minä säilytän niissä vain askarteluitarvikkeitani - kiva, kun näkee heti mitä niissä on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on canonin powershot pokkari sx730hs, jolla kuvaan tärkeämpiä juttuja.. Järkkärin myin mummotettavalle, kun ei tullut sitä hyödynnetyksi tarpeeksi. Paljon otan kyllä myös samsungin kännyllä. Se ei ole hääppönen, mutta näin blogissa nekin kuvat menee täydestä.

      Poista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.