lauantai 7. lokakuuta 2023

Aina ei voi onnistua


ei edes joka kerta. Aamupalaa tehdessä viilsin peukaloon onkalon, josta verta virtasi solkenaan ulos. Piti tukkia vuoto ihan kunnon tupolla. Mitenkähän tuon kanssa neulotaan? Tietenkin joka tapauksessa neulotaan, vaikka olisi muutakin, mitä voisi tehdä. Mutta nyt on jostain syystä pakko neuloa.
---
Ei onnistunut taas kommentoinnitkaan, joten kyllästyin. Lukemassa kävin ja ääneen kerroin mielipiteeni jokaisessa blogissa. Toivottavasti olitte kuulolla.


Eilen aloitin kasvimaan syyshuollon. Toissapäivänä jättikurpitsat matkasivat mummotettavien luo odottamaan halloweenia. Ja koska itikoita on enää vain muutama ponneton yksilö (oli niitä, uskokaa tai älkää), pystyin aloittamaan syyskitkemisen. Jokuhan sanoo, ettei ole mitään mieltä syksyllä enää kitkeä, mutta minusta on kivempi aloittaa keväällä, jos jotain on tehty. Tämän päivän vesisade ja tuuli eivät suosi puutarhatöitä, mutta kunhan taas tulee sopiva aika, jatkan puuhastelua. Tuossa on ennen-jälkeen-tilanne. Onhan siinä eroa jo nyt.



Toisspäivältä vielä pari taivaskuvaa, kun olin ne tänne kerran laittanut. Nyt on tasaisen harmaa taivas.

9 kommenttia:

  1. Auts tuota haavaa. Toivottavasti paranee pian.
    Meillä oli viime yönä pakkasta ja viimeiset kukka-amppelit olivat jäätyneet.
    Mukavaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista
  2. No, johan on tuppo! Paranemisia.

    Kommtntoinnissa on ollut ongelmia vähän yhdellä ja toisella, sekä worpdress- että bloggerblogeissa. Ärsyttävää.

    VastaaPoista
  3. Kumma juttu tuo kommentointi. Ennen kuin sanon mitään, koputan puuta, ja totean sitten vain, että toistaiseksi mulla kommentointi on toiminut. Katsotaan kuin käy kun kehun..
    Pirteän näköinen aamupala mutta tuo peukalo kyllä hirvittää. Vaan eiköhän se siitä parane - jäi kuitenkin talteen ;) ja sait verenvuodon loppumaan.

    VastaaPoista
  4. Ei se niin isosti lovennut, että olis pitäny tikki laittaa? Ihmeellisesti onnistui kommentointi, ja ihan nimellä, edelliseen postaukseen, ans kattoo kuin nyt käy. On tämä netttimaailma ihmeellistä.

    VastaaPoista
  5. Oi voi, onkalo peukalossa. Onnistuisiko virkkaaminen neulomista paremmin, kun siinä toisella kädellä pidetään vain kiinni?

    VastaaPoista
  6. Ihmettelinkin mistä se ääni kuului kun luin blogiani 😁 Moni on nyt kirjoittanut kommentointivaikeuksista, toivottavasti korjaavat vian pian

    VastaaPoista
  7. Loukkasin yhtenä vuonna peukaloni ja sain havaita että kyllä on elämä hankalaa kun ei voi käyttää peukaloa, ei olisi voinut uskoa. Toivottavasti peukkusi paranee pian. 🧡

    Just mietin tänään että pitäisiköhän kitkeä puutarhassa vai jättäisikö loput kevääseen, mutta kai se on niin että helpompaa jatkossa jos nyt vielä kitkee, edes osan. 🌿

    VastaaPoista
  8. Auts, nuo viiltohaavat on tylsiä.

    Mä ihan unohdin kurkkia kasvilavaan. Pitääkin yrittää laittaa ne talviteloille. Kiitos muistutuksesta!

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.