tiistai 11. syyskuuta 2018

Arvoituksia ja lahjoituksia



Kuva on Taian, mutta hän vaati minua käyttämään tätä, kun en itse kuvaa ottanut. Ja kysymys kuuluu missä on tullut käytyä? Ensimmäinen tietäjä palkitaan. - todennäköisesti vain kortilla. Tämä minimalismi saa minut harkitsemaan ihmisten kiusaamista tavaroilla. Tosin kirjoja tai lankoja voi saada niin halutessaan.

Muuten olen aika tehokkaasti tuhlannut aikaa ja tehnyt yhtä sun toista. Minimalistihaaste saa hirveää sotkua aikaan, kun levittelen erilaisten kätköjen sisältöä ympäriinsä. Kierrätykseen on mennyt kaikenlaista, roskiinkin, mutta niitä en täällä sen kummemmin kommentoi, mitä nyt sanon, että paljon on paperia, lippusta ja lappusta tullut revittyä, jokunen kassillinen lehtiä sun muita paperinkeräykseen ja pientä sälää ihan vain sekajätteeseen.

Nyt olisi teillekin jotain. Jos joku haluaa täyttää hyllyään lontoonmurteen kirjoilla, niin tässä alkuja. Lisääkin tulee jatkossa. Ilmoita, jos haluat ja laita osoite repukoi at gmail.com Laitan pakettia tulemaan. Jos kukaan ei halua, kuormitan kirjaston kierrätyshyllyä.

 
 
 

Kuvat on vähän sinnepäin, mutta näkee niistä nimet. Tyhjennän kotini lähes totaalisesti lontoonmurteesta, kun en sitä enää viitsi muuten päntätä kuin meidän englishclubissa.

7 kommenttia:

  1. Leposaaren hautausmaan kahdeksankulmainen kappeli Hgin Kulosaaressa.
    Suunnittelija Armas Lindgren.

    VastaaPoista
  2. Kuukkeli auttoi :) Ihan pelkästään itselleni en voi kunniaa tästä ottaa.

    VastaaPoista
  3. Possu ois veikannu että jossain päin Viroa.

    VastaaPoista
  4. Nuo Maeve Binchyt voisivat minua kiinnostaakin. Olen jonkun hänen kirjansa muistaakseni lukenut muutama vuosi sitten, ja se oli ihan ok. En nyt vain muista, että minkä kirjan silloin luin. Juu, mutta Irlanti kiinnostaa aina.

    VastaaPoista
  5. Binchyn Evening class kiinnostaisi.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.