maanantai 17. syyskuuta 2018

Sadetta mä kuuntelen


...joka jatkuu vaan
Ehdittiin aamulenkki tehdä melko kuivassa säässä. Nyt keskityn varmaan ihan vain noihin kasoihin. Toki neuloskelen ja lueskelen ja poden kättäni. Vaihteeksi tuo vasen hauis temppuilee. Yleensä se on oikea käsi, joka kipeytyy. Pääasia, että jotain valittamista.

Poistot jatkuvat ja nyt laitan esittelyyn jotain vaatteitakin.



Pusero täyttä villaa. Pidetty ja pesty, mutta edelleen kunnossa. Lahjaksi saatu. Mahtuu kyllä edelleen, mutta on ollut käyttämättä vuosia, joten voi lähteä maailmalle.


Huivi. Iso, pehmeä, lämmin. Käytetty, pesty, vähän pörröytynyt. Käytin töissä, mutta kotona ei tule huivien kanssa pelatuksi. Tämäkin lahjaksi saatu.


Käyttämätön pusero savupiippukauluksella ja valetaskuilla. Mukava, kevyt, pehmeä, mutta ei vain jotenkin ole minun juttu. Ihan itse ostettu joskus.

Ja sitten noita kirjoja taas. Välillä mietin, että pitäisi säästää joulukalenteripalkinnoiksi, mutta josko keksin sinne jotain muuta - tai palkitsen vain yhden.

 
 

Saas nähdä, mitä tänään löytyy. Ainakin on pakko ommella petauspatjalle lakanapussi, kun olen niin tehokkaasti poistanut risoja.

6 kommenttia:

  1. Vaatteistasi muistan, että keväällä tempaisin yksinäni sovitustuokion. Poistin kaikki vaatteet jotka ei mahdu, vein kiertoon tarvitseville ja kuluneet roskiin. Kaapissa on silti ahdasta, mutta turhia vaatteita ei ole ja vanhat käytän loppuun. Lankaa tulee säännöllisesti uutta, mutta sehän onkin kulutustavaraa. Toivon paranemista kädellesi!

    VastaaPoista
  2. Joko joulukalenteri-idea kehitetty?

    VastaaPoista
  3. Minulla on noita turhia eli vaatteita, joita en ole kymmeneen vuoteen käyttänyt vaan säästelen ajatellen, että joskus. Täällä on äärimmäisen vähän säilytystilaa. Ei mitään vaatehuoneita vaan ahdas ja epäkäytännöllisesti rakennettu kaappi jostain viiskytluvulta.

    VastaaPoista
  4. Niin ja joulukalenterista. Eikös vanha idea enää kelpaa?

    VastaaPoista
  5. Nyt on tultava kertomaan, että etsin vara-avaimia työpaikan vaatekaappiin. Joudumme luovuttamaan kaappimme ja vaihtamaan toiseen paikkaan. Siivosin yhden laatikon ja siinä kului 137 kcal ja siitä ravaa 73% ja aikaa kului, ottaen huomioon kaksi kuppia kahvia ja pullasiivu, roskien ulos vieminen, rohkea tunti. Avain löytyi ja laatikosta lähti reilusti paperia roskiin. Kaikki tämä seurauksena inspiroivasta raivauksestasi, kiitos!

    VastaaPoista
  6. Kiitokset menee Pöllölle, jonka ajatus tämä oli.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.