sunnuntai 2. syyskuuta 2018

Mitenkähän muotoilisi...

Unohtakaa ihan rauhassa kaikki haasteet. Tarkoitukseni ei ole sotkeutua muiden elämään. Jokainen saa elää niin kuin hyvä on. Ja siksi minäkin saan asettaa itselleni tavoitteita parantaakseni elämäni laatua. Vaikka kaikki on periaatteessa hyvin ja olen tyytyväinen, tuntuu, että enemmänkin voisin tehdä. Joten kokeilen. Ja jos jokin jää kesken, hällä väliä. Olenpahan yrittänyt ja se riittää.

Minimalismiin minulla on yksi jo aloitettu kassi kierrätykseen menevää. Sinne menee yksi minihiuskuivain, joita minulla on kaksi. On myös roskasäkki roskia varten. Sinne meni roskaa, jota en nyt laske. Lisäksi on säkki eläinlääkäriasemalle meneville kankaille. Sinne meni pari patjapussia, jotka Koirapoika on raapinut risoiksi ja joita on paikattu sen verran usein, ettei enää kannata.


Vietin pari päivää Hyvinkäällä leffafestareilla.


Oli Parkkosen Pete, joka uhkasi, että kohta sataa. Onneksi satoi vasta aamuyöllä, kun nukuttiin.


Vanha jaksaa heilua! Uskomaton energia ja käsittämätön kunto Maikkelilla. Oli ilo bailata.


Käytiin myös Valmentaja-leffan ennakkonäytöksessä, jossa ohjaaja ja näyttelijät kertoilivat ja vastailivat. Leffa oli hyvä leffana ja toimikin jotenkin oudosti. En ole koskaan tykännyt Sarasvuosta, mutta leffan jälkeen tunsin sympatiaa. Aika raaka käsittelyhän siinä oli, mutta hyvä kasvutarina.


Ennenkaikkea tietenkin tapasin ystävääni. Vietettiin Koirapojan kanssa leppoisaa laatuaikaa aikaa hänen huomassaan.

8 kommenttia:

  1. Ei nyt näin pian luovuteta! 😉

    VastaaPoista
  2. Possun kanssa samoilla linjoilla - ei me nyt vielä toisena päivänä luovuteta, vaikken tänään(kään) ulkona käynyt. Laiskimus jaakkomus.

    Älä Repu anna periksi sinäkään, minä ainakin olen ottanut omakseni kaikki - öö - neljä? - haastetta. Ja niin kuin sanoit: jos joku jää kesken, se jää, ei maailma siihen kaadu. Tai sen voi aloittaa taas maanantaina uudestaan :)

    Lupaa kuitenkin, ettet aloita sometonta syyskuuta, lupaathan?

    VastaaPoista
  3. Ja Possu nimenomaan on jo kauan sitten blogissaan antanut valtakirjan elämäänsä sekaantumiseen, ihan pyytänyt sitä, ja luvannut palkitakin niitä jotka antaa tukkapöllyä laiskistelevalle Possulle.(virtuaalitukistus ei onneksi satu 😉)

    VastaaPoista
  4. Enhän minä aio lopettaa tai edes jättää kesken. Yritin vain lohdutella kommentoijia, ettei minusta tartte välittää.

    VastaaPoista
  5. Mutta kun on meitä jotka välitetään. Ja ainakin mun selkäranka tarvii vahvistusta ja siihen tarvii tukea. Ja se yks Jagulaari, tiedäthän ;),se kanssa tarvii apua. Juttelin just aamulla sen kanssa...

    VastaaPoista
  6. Ei tokikaan kukaan luovuta läheskään vielä. Vastahan syksyn haasteet on ihan lähtökuopissa. Hyvä vaan, että joku potkii p××××elle, edes virtuaalisesti. Tavaroidenvähentämishaaste on tosi hyvä. Monta nurkissa tarpeettomana lojuvaa rojua olen jo hävittänyt. Asia on mielessä pitkin päivää. Puhuin haasteesta avustajallenikin.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.