keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Harkintaa poistamiseen


Nyt alkaa jo vähän vaikeutua tämä tavaran selaus. Ei niin, etteikö sitä olisi, mutta vaatii paneutumista. Päädyin sitten kirjoihin taas noissa eilisissä. Nyt on kuitenkin sellaisia kirjoja, joista osan haluaisin hyvään kotiin. Osa on myös niin painavia, etten välttämättä halua postittaa, postimaksujen takia. Mutta toki samaan osoitteeseen useampikin kirja menee samassa paketissa samalla hinnalla, jos onnistun tekemään automaattikelpoisen paketin. Mutta katsotaan. En nyt vielä täytä tuota eilisen päivän kohtaa, jos vaikka en jostain sitten luovukaan. Ovat mukavia kirjoja, mutta kun en niitä mihinkään ole käyttänyt ja tuskin tulen käyttämään, niin josko joku tarttis.

Ja tiedoksi vaatteiden luovuttajille: Partioaittaan voi viedä etenkin päällysvaatteita ja kenkiä, tietenkin ehjiä ja puhtaita. Menevät jakeluun asunnottomien yönä.

Mutta kirjoja:

 
 
 
 
 
 
 
 
  

Sagalle ja Gnulle en ole vielä paketteja lähettänyt, joten niihin voin laittaa lisääkin. Ja toki, jos joku joskus täälläpäin pistäytyy voin toimittaa henkkoht. Ja jos joku laskee, että yksi puuttuu, niin se on jo varattu ja siksi ei ole kuvaa.

8 kommenttia:

  1. Kun kukaan ei ole vielä ehtinyt ja jotta omassa huushollissa säilyisi edes jonkinlainen kauhun tasapaino, niin tuo Mary Oljen kirja Kintaita ja muita neuletöitä voisi muuttaa meille. PAITSI jos siinä on enempi villapaitoja tms. kuin kintaita ja sormikkaita?
    Villpaitoja ja sen sellaisia ei tule tehtyä, mutta pieniä neuleita kyllä, kintaita, sormikkaita, pipoja ja semmoisia.

    VastaaPoista
  2. Hep hep mun luokka haluaa nuo Suomen eläimet kirjat ( vaikka minä nyt päätin) , ja minä mieluusti kotiutan ahneesti myös itselleni hanska kirjan, mutta Pöllökin, joten kestän ilmankin tulee vain ahdistus kun ei saa tehtyä,.Vaikka kuin tein töitä en maili osoitettasi löytänyt, tai osoitetta, jotta voisin postikortilla viestittää, jos sinulla jokin arkisto mistä löydät minun niin laitatko viestin? Gmail ei enää toimi ainoastaan etunimi.sukunimi maili käytössä.Alkaa olla niin paljon kirjallisuutta siirtymässä, että tulen ne kyllä hakemaan, jotta päästään lasten kanssa pohtimaan Pekan kiusaamista Pillin ja Pullan sekä Monnin avulla, ja saadaan sovittua punaviini neule tapaamine. Ps. tänä vuonna Raskasta Joulua koko perheen voimin! ( AA)

    VastaaPoista
  3. Minä jo vähän jossain vaiheessa mietinkin, että miten sinulta löytyykin noin paljon poisheitettävää, mutta kyllä se raja poisheitettäviinkin näköjään jossain tulee vastaan :D
    Jos tuo Luonnonvärien lankapaletti on värjäyskirja, niin kiinnostaa, muuten ehkä ei.

    VastaaPoista
  4. Jätä sentään jotakin itsellesikin ;D

    VastaaPoista
  5. Nuo ovat hienoja kirjoja, siksi toivoin, että joku käsityöihminen ne haluaisi, mutta ei voi mitään. Menevät yleiseen jakeluun, josta päätyvät sitten roskiin. Ainoa, jota ajattelin säästää, oli tuo joka meni Pöllölle. Värityskirjoja ei ole. Tai on yksi. Sen pidän itse, vaikka en väritä.
    Kiitos AnonyymiAnne, laitan postia.

    VastaaPoista
  6. AA: en löytänyt osoitetta. Laita postia repukoi at gmail.com niin saat minun henkkoht tiedot

    VastaaPoista
  7. Repu, laita samaan pinoon mun kirjan kanssa tuo Villasukkakirja - annetaan sillekin uusi koti, ettei kaunis kirja sentään roskiin päädy.

    Eikä tarvitse lähettää; järjestetään tapaaminen tavalla tai toisella tässä syksyn mittaan niin toimitus järjestyy siinä samalla. Eikö vain?

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.